Khamis, 3 November 2016

CINCIN





SAIZ 19




















SAIZ 20


Cincin di atas semuanya perak asli, atas sekali ialah batu kecubung dan cincin no 2 ialah berbatu topaz.. tok sah tanya la mana tok boleh.. mana lagi kannnn...


Tok x nak simpan lama lama la ... cincin ni kalau kita peniaga simpan lama, maintenance koho naik... asyik dok polish ja kerjanya. 


Batu di atas semua kekuatan alami dah.. isian isian lepas semua di batalkan semula dan di adjust semula kepada alami.. 


Kecubung : Kewibawaan
Topaz : Penaik aura dan menstabilkannya


Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Cincin
SAIZ : IKUT GAMBAR
MAHAR : 100 Mlr

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Amik la 1 tuan. Harga sebenarnya cincin sahaja kos rm 150. Tok saja nak lepaskan pada nilai ni sebab tak nak ia ada dalam simpanan kami lagi.

      Perak lama lama kan pudar. nak kena cuci dan polish lagi. Kos kami dah naik

      Padam
  2. Lock ibu duit rm20..total rm100 kan tok..mahar nanti ayah payment bersama item yg ayah update pada tuan baz..tok kirimkan sekali bersama item yg lain ya tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rm 108 ayah. Kos pos naik dag ka nim

      Padam
    2. 0.k tok beres..kt fb tok pun ayah update tentang ibu duit ni huhu

      Padam
    3. Ayah nak padukan dgn jed bunian ke tu?hehehe..nanti jangan lupa bg testimoni ye ayah..

      Padam
    4. Insyaallah tuan jika ada rezeki nanti huhu!!

      Padam
    5. In sha allah ade rezeki tu nnt..

      Padam
  3. Murah dah tu...nk buat cincin kosong pon dh mahal...ni siap ada batu lg,murah sgt...

    BalasPadam
  4. Mmg murah.. kalau sy blum bli cincin sblm ni.. sy dah sebat yg C2 tu...sygnye

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau x amik yang bi , rugi juga tuan, ke depan x dapat dah harga macam ni di mana sekalipun

      Padam
    2. Kalau sy jumpe cincin2 ni sblm ni tok.... confirm sy kebas trus... bukan rezeki sy kot tok... saiz 20 tu.... aduh... ngam2.. x perlu ubah doh....

      Padam
  5. Tumpang tanya tok, batu topaz size 20 tu boleh ke ubah kepada size 14 ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. semua boleh adjust sebab ia pakai perak asli tuan, kalau nak ubah boleh pakai tukang kami, tapi lambat, sebab kami hantar kelantan juga. kalau ada tukang di kawasan tuan, better di sana sahaja

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami