Khamis, 1 Jun 2017

SUGIH KEKAYAAN SUPER





SOLD OUT
Naga Delima




































SOLD OUT
TN ROSLI ISMAIL





SUGIH KEKAYAAN TAHAP SUPER

Semua yang berlaku atas izin Allah dan ia mesti berlaku sekiranya ada walau sedikit usaha, tidak sesuai untuk orang makan gaji dan ia amat sesuai bagi mereka yang berniaga kecil sehingga ke level Bisnes MEGA. di jadikan sebagai cincin atau azimat atau loket , untuk semua peringkat umur , bangsa, jantina yang berniaga sahaja... Kalau  anda beranggapan beli mustika sugih kekayaan anda duduk saja boleh kaya, sila buat amalan banyak dan tunggu mendapatnya di syurga. 

Jika sebelum ini anda berusaha sungguh sungguh malah ada yang sanggup menggadaikan tanah dan sebagainya namun tidak juga berjaya di dalam perniagaan, maka insyallah silakan memiliki item ini di atas kasih sayang dan perhatian tok kepada anda untuk sama sama berjaya di dalam perniagaan . Insyallah.. asalkan anda ingin berjaya pasti anda akan berjaya. Mustika ini adalah asbab mempermudahkan urusan anda, di mana susah dapat tender maka di permudahkan dengan izin Allah SWT, di mana sukar dapat payment , lambat dan sebagainya maka akan di permudahkan.. Proceed to make project will come easy insyallah. May Allah Bless You ... Amin..

Sila Berhati hati memilih nmustika yang tepat kerana ia melambangkan kekuatannya, Yang banyak kuning itu kuat auranya, yang lain perlu menunggu auranya muncul dalam masa terdekat selepas memakainya 

================================

Deskripsi 1


Kali ke-3 ia keluar.... anda jangan sangka benda ni banyak... macam lain lain mustika, sekarang kita mungkin dapat banyak, tapi kalau dia dah stop bagi... tunggulah silap haribulan jenis sugih ni lagi 2 tahun. tu peraturan di sini .... dan tok pun x mampu nak jangkakan bila dia habis dan bila dia akan hadir lagi 



Sugih ertinya Kekayaan. 

Mustika ini mempunyai kekuatan alami sebagai penarik kekayaan dari 6 penjuru dengan izin Allah, Mempunyai penjaganya dari kalangan Ahli Mul Ghoib yang solah dan taat kepada Allah , Bagi pemiliknya kekayaan akan mudah di perolehi sekiranya pemilik dengan Allah Hubungan bagus , Insyallah Allah itu maha kaya , tidak mustahil sekiranya DIA ingin meminjamkan sedikit kekayaan di dunia ini kepada anda insyallah . 

Dengan adanya mustika ini dan usaha anda maka : 

Mempermudahkan pekerjaan dan perniagaan 

Mudah naik pangkat

Di jauhkan dari segala marabahaya dan bencana 

Di kurangkan dugaan dan cabaran hidup 
( Namun ingat kekayaan adalah cabaran paling tinggi di dunia ini ) 



Sekiranya pemilik mustika ini ingin di khianati insyallah dengan kuasa Allah pengkhianat akan menerima tumbal dengan sendirinya berdasarkan pengkhianatan yang dia lakukan , sekiranya berat, maka berat lah 

Terkadang kita memakai, pesaing juga "memakai"... sekiranya "pakaian " kita tak sekuat dia, maka barang kita akan hangus, namun insyallah dengan adanya perisai dan tumgbal dari mustika seperti ini, insyallah ibaratnya org tikam kita di tepi, penumbal akan tikamnya dari depan. 

Tiada amalan di perlukan, amalan solat pun terkadang tak cukup ini kan nak tambah amalan lain?... Insyallah cukupkan solat, maka Allah akan cukupkan Buat mu Segalanya

Halaman 24/1/2017




Kod Produk : GB4 11217
Bentuk : Sugih Kekayaan
MAHAR :RM 3000 

PROMO RAMADHAN : RM 500

31 ulasan:

  1. Salam...tok sy grab 2a

    BalasPadam
  2. Salam tok kalau rezki sya grab 2a

    BalasPadam
  3. Salam tok kalau rezki sya grab 2a

    BalasPadam
  4. A'kum tok..item ni kalau nk wat payment 2 kali boleh tak..

    BalasPadam
  5. Salam..tok payment don't...detail sy send kt tuan baz

    BalasPadam
  6. Salam tok. Mana lg ampuh, sugih ke atau ibu duit rm100x5? Tq tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. jgn samakan ia dgn ibu duit, bentuk pun lain. Setiap perkara ada pro n contra

      Padam
  7. berkenan sgt2..tp belum rezeki lagi nk milikinya..huhhu..

    BalasPadam
  8. Salam..tok payment don't...detail sy send kt tuan baz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt..tuan, ni payment done ke don't? confuse tok.. :)

      Padam
    2. Alamak typo dok..hahha..done tok..heheh

      Padam
    3. Alamak typo tok...done tok..heheh

      Padam
    4. hehe..ya tuan.Alhamdulillah..Syukran

      Padam
  9. X ada yg besar ke tok klu ada yg besr duit 20sen ok juga sya nak

    BalasPadam
  10. X ada yg besar ke tok klu ada yg besr duit 20sen ok juga sya nak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tiada tuan.. dah datangnya besar ni je tuan..tp jgn risau kecik2 pun 'berbisa' in sya Allah..hehe

      Padam
  11. Sory ea tok..hp ni auto correct...payment dh msuk..detail kt tuan baz..

    BalasPadam
  12. Ok tok 3A kira jadi inayAllah esok pagi sya transfer. Kul 12 lebih ni bank under mantainent x leh transfer

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Salam Tok,

      Payment done

      Ref: 4420134899

      Payment details dah hantar kat Tn Baz

      Terima kasih

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, alhamdulillah, terima kasih na

      Padam
  14. salam ..2A dah kena grab ke ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan Azrul belum update apa apa ulasan, tapi utk konfirmation, tuan whatsapp mr baz., kalau belum payment tuan boleh Payment terus, item sudah ada ulasan grab tak boleh org lain ulas grab lagi.. kena terus pd..bukan apa nanti akan terus hold dan hold dan hold sampai kesudah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami