Isnin, 19 Jun 2017

MEGA SALE : ZAMRUD COLOMBIA GRADE AAAAA TERJAMIN




Kod Produk : M-RCOM 1A
SOLD OUT
MAZLAN KK




















Kod Produk : M-RCOM 2A
SOLD OUT
AMIR REDHUAN


















Kod Produk : M-RCOM 3A
SOLD OUT
M.SHAHRIL




Jangan tengok pada timbangannya, tengok pada harganya... pergi ke kedai Gemstone mana mana pun , siapkan cincin dan bandingkan dengan harga pasaran mereka... siap cincin busuk busuk rm 1800... 

Tapi x sempat tanya lah sebab MEGA SALE ni tiada GRAB 12 jam, Tapi GRAB dalam masa 1 Jam sahaja... 

Ya.. 1 JAM tempoh di berikan untuk melakukan bayaran dan selepas itu org lain boleh terus PD, usah risau, tok memang akan refresh ulasan anda 1 minit 2x


Zamrud Colombia.. Asli terjamin. Di dalam Grade Super A5. 

Mempunyai kelebihan yang sama dengan kelebihan zamrud lainnya iaitu : 

kerezekian

Penunduk

Kemasyuran

Kedudukan dan pangkat serta derajat terjaga dengan izin Allah SWT

MURAH



Kod Produk : M-RCOM
Bentuk : Zamrud Colombia
Berat : Ikut Gambar
MAHAR : RM 100 Shj





Begini lah ya...... dah terlalu banyak org nak.. maka tok lepaskan semuanya yang tok ada ... tok ada 12 butir,.dan 8 butir saja tok lepaskan kalau dah semua org nak pada harga rm 100 ..ok boleh... ?.... esok jam 4.30pm boleh request gambarnya .. Tq

59 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. A takde tok...adakah sy layak

      Padam
    2. Nak pergi transfer duit ni..hhehehe

      Padam
    3. Alhamdulilah...tungu yang lain tok nak transfer sekali

      Padam
    4. Ermmm bank reject pula tok,hurmm...tak ada rezeki sy,harap tok beri kelongaran bank in pagi2 esok selepas bsn buka

      Padam
  3. Balasan
    1. Tok.sy baru nk buat payment to tn mazlan da byr..cam mn tok..sapa yg sah grab 1a nie

      Padam
    2. Tungu dan lihat tuan kalau ada rezeki tak kemana

      Padam
    3. ...tuanlah dpt tu. Tahniah...

      Padam
    4. Payment done..resit detail da hantar pd PA tok.terima kasih

      Padam
    5. Tuan mazlan, tolong resend balik resit bayaran ya ke 0127845231

      Padam
    6. As-salam, sebenarnya tujuan saya bayar awal bukan mahu melanggar peraturan blog. Saya masih angkur, cuma saya tahu klau saya tidak payment bila mana saya dpt graf bank tidak boleh payment antara jam 12:00 - 01:00 pagi. Jadi saya buat payment done utk tujuan bayaran dulu item yg saya berjaya grab. Itu saja...

      Dlm kes ini, sebab itulah saya katakan tuanlah yg dapat merujuk penama Lukman Idris. Jadi saya masih mematuhi law blog. Sekian terima kasih.

      Padam
    7. ...atas sebab itu saya hanya buat jenaka letakkan payment done. Sebenarnya bukan itu yg saya maksudkan...

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. ...payment done 1a, haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tn mazlan... sy bru nk buat payment nie..tok..sapa yg dpt nie..maaf yea tn

      Padam
    2. tuan hanafi hanafiah.. tuan jangan risau, esok tok dapatkan yang lawa dari 1A Buat tuan, tuan whatsapp saja PA baru tok 0127845231.. esok jam 4pm, dia akan hantarkan gambarnya pada tuan... tok jamin tuan tersenyum...sebab hehehe , sebab,, zamrud ni bukan ada 3, tok ada 12 biji dan saja tok x nak keluarkan semuanya , ingat selebihnya nak jual lepas raya hehehe

      Padam
    3. ...yg paling atas dpt tuan.

      Padam
    4. Baik tok..payment meyusul nnt sy update pd PA tok..terima kasih tok..syg tok.

      Padam
    5. Asslm tok, untuk sy xde ke..😬

      Padam
    6. Tok payment done..tn mazlan x pa..tn da payment.

      Padam
  6. Begini lah ya...... dah terlalu banyak org nak.. maka tok lepaskan semuanya yang tok ada ... tok ada 12 butir,.dan 8 butir saja tok lepaskan kalau dah semua org nak pada harga rm 100 ..ok boleh... ?.... esok jam 4.30pm boleh request gambarnya .. Tq


    So 3 dah di GRAB dan di bayar...

    Tinggal lagi 4 butir..silakan... jangan lebih dari ini ok, rugi la tok hahaha

    BalasPadam
  7. sila semak ulasan anda , adakah dapat atau tidak, yang mana ada ulasan

    "DAPAT "

    Dari tok maka boleh terus melakukan pembayaran dan silakan BUAT ULASAN PD di bawah ulasan tok itu ( DAPAT )

    sekiranya tidak.. pelanggan lain boleh terus PD bagi bahagian anda

    BalasPadam
  8. ALERT...HALAMAN NI SAJA

    3A BELUM DI BAYAR, SAPA CEPAT DIA DPAT LA 3A

    HALAMAN LAIN JANGAN BUAT LAGU TU, KENA TGU SEJAM JUGA.. usah risau stok dapor sebenarnya ada

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami