Sabtu, 17 Jun 2017

KECUBUNG JARUM MAS
























SOLD OUT
Tn Iskandar JB












































SOLD OUT
TUAN ADAM FX





















SOLD OUT
Saudagar Faqir











































SOLD OUT
TN RAJ





















SOLD OUT
TN Azrul











































11A NOT AVAILABLE































SOLD OUT
Tuan Ibrahim MN





















SOLD OUT
TN RAJ



































































SOLD OUT
Tuan Secangkir77




Jangan terliur.. ya Tok muda tahu ada di antara anda yang melihatnya jadi terliur. 

Ini ialah KECUBUNG JARUM MAS GRADE Terbaik, air kaca halus, jarumnya indah dan kemas. Alhamdulillah. 


Pernah di maharkan di blog ini Pada nilai RM 200.. ya.. harga batu permata adalah atas peniaganya kerana ia tiada HARGA KAWALAN. ia base on luster, inclusion... 

Inclusion nya seperti jarumkah, seperti kaca kah, seperti bulu kah, seperti silica kah... bukan beerti dalamnya ada bulu, bukan beberti dalamnya ada jrum atau silica, tapi kelihatannya itu.. itu yang selalu di tulis di dalam sijil ketulenan batu permata..nampak uratnya tu macam apa, kalau nampak macam burung dia akan tulis ..Bird. 

Kecubung jarum emas ini mempunyai kekuatan yang amat ampuh dengan izin Allah sebagai : 

Penarik kekayaan

Perisai dari sihir 

Penaik aura 

Sedikit pengasehan




Kod Produk : KJMAS 17617
Bentuk : Kecubung Jarum Mas
MAHAR : RM 80

Promo Ramadhan : RM 50






44 ulasan:

  1. Salam..tok grab 8a

    BalasPadam
  2. grab 2a tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done tok,details wasap PA tok

      Padam
    2. Baik alhamdulillah, hantar detail tu ke PA temporary ya tuan 0178259540

      Padam
  3. Assalam..ada no tok dak?nk tny soalan ckit kt tok...

    BalasPadam
  4. Tok payment done...detail sy send kt p.a tok ea...

    BalasPadam
  5. Saudagar Faqir18 Jun 2017 12:32 PG

    grab 5A..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saudagar Faqir18 Jun 2017 1:52 PG

      payment done tok...
      detail sy da wasap pd PA Tok..

      Padam
  6. Assalamualaikum tok...grab 11a. InsyaAllah esok dlm jam 3pm pembayaran di buat ye...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lupa plak nk tnya tok...sy kne tmbah bpe utk kos pnghantaran ke kuching sarawak..?

      Padam
    2. Dan sy ade grab item JEDNIAN 15617 3A jgk tok..hehe..insyaAllah klau item tu rezeki sy jgk...tok boleh bagitau total semua tak tmsuk kos pos dekat sy?.

      Padam
    3. Kos penghantaran ke sarawak / sabah ialah RM 10.55 bagi 1 sampul tuan. harga di sini sudah termasuk kos pos dalam semenanjung, tapi untuk borneo kami minta tambah RM 5 sahaja, selebihnya kami tanggung tuan tiada masalah

      Total ialah RM 88.25 sahaja tuan

      Padam
    4. Ok tok..emm. lagi satu ye tok...sblm ni ade maharkn item geliga zamrud delima..item tu blm pos lagi kn tok? Kalau belum..poskn sekali boleh tak tok? Hehe. Maaf ye tok bnyk sngt soalan...

      Padam
    5. hari isnin tuan, ya baik tuan, tuan request di PA sementara tok ya tuan 0127845231.. tok takut tok lupa pesan ke dia

      Padam
    6. Ok tok. Trima kasih..insyaAllah dh slesai buat pmbayaran nnti sy akn update ye tok..assalamualaikum...

      Padam
    7. Assalamualaikum tok...maaf ye lmbt bgtau...pmbayaran tlh d slesaikn jam 3pm td...jadi alhamdulillah total sy msukkn rm90 utk 2 item. Lebih kurang xpe tok..halal...hehe..rezeki ramadhan..

      Padam
    8. Sy pun dh maklumkn dgn PA tok...trima kasih tok...

      Padam
    9. Baik terima kasih tuan. Alhamdulillah.

      Pa yg uruskan sementara tu ialah 0127845231

      Padam
  7. Assalamu'alaikum tok...grab 17a...

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum Tok...saya grab 15a...payment petang nanti

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Payment done send ke new pa tok..Jazakallah..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami