Khamis, 15 Jun 2017

CEMPAKA KUNING



SOLD OUT
TN EMIR

















SOLD OUT
TN AIDIL AHMAD
















SOLD OUT
TN JUMAT









SOLD OUT
TN AKMAR














SOLD OUT
TN SAUDAGAR FAQIR












SOLD OUT 
Tn Machav Machaw


















SOLD OUT
TN VAN EL TIGRE















SOLD OUT
TN SKYLINE TURBO















SOLD OUT
TN JUMAT















SOLD OUT
TN AKMAR
ITEM PENARIK KEKAYAAN TOTAL


Cempaka kuning asli.. alhamdulillah... cempaka kuning alam kita pun ada, asli juga... ada pernah tok maharkan suatu ketika dahulu. 

Yang ini cempaka kuning ori dari alam bunian pula. melalui zikrullah ni ada 2 sumber, samada dari alam mereka atau dari alam kita namun menerusi alam mereka. 

Cempaka kuning di atas mempunyai urat yang hampir sama dengan mani gajah, tapi jelas ia bukan lah mani gajah. Kegunaannya amat besar di dalam Bidang Menguatkan kedudukan, Memudahkan urusan..x kiralah nak mintak kerja ke, nak memohon apa apa tawaran dari kerajaan ke, insyallah... cuma pesan tok, benda semacam ini cuma alat... umpama nak bantu untuk memudahkan lagi... bukan p mohon,muka masam mencuka... benda yang boost pun jadi tak berfungsi hahah.. 

Selain itu juga ia menaikkan kesan penyeri kepada tubuh jika di pakaikan di leher( wajib pakai org nampak ) , kalau lelaki toksah la pakai kat leher...gay pun tak pakai gitu hahaha... kang jadi pondan pulak. buat cincin sudah memadai


Kod Produk : GCNING 15617
Bentuk : Cempaka Kuning
MAHAR :RM 60.25 

Promo Ramadhan : RM 40.25




40 ulasan:

  1. Grab 8A

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment Done

      Padam
    2. Alhamdulillah, terima kasih ya

      Padam
  2. saudagar faqir16 Jun 2017 3:13 PG

    grab 5a..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saudagar faqir16 Jun 2017 11:31 PG

      payment done ye tok..
      detail pd mr baz..

      Padam
  3. Balasan
    1. melepas sudah. lmbat sikit je..

      Padam
    2. Jangan risau tuan, in sya Allah ke depan ya..

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. 1A - EMIR
    2A - AIDIL AHMAD
    3A - JUMAT
    4A -
    5A - SAUDAGAR FAQIR
    6A - MACHAVW MACHA
    7A -
    8A - SKYLINETURBO
    9A - JUMAT
    10A -

    BalasPadam
  6. 1A - EMIR
    2A - AIDIL AHMAD
    3A - JUMAT
    4A -
    5A - SAUDAGAR FAQIR
    6A - MACHAVW MACHA
    7A - VAN EL TIGRE
    8A - SKYLINE TURBO
    9A - JUMAT
    10A -

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Payment done Tok,Detail dah whatapp ke Tn Baz

      Padam
    2. 1A - EMIR
      2A - AIDIL AHMAD
      3A - JUMAT
      4A -
      5A - SAUDAGAR FAQIR
      6A - MACHAVW MACHA
      7A - VAN EL TIGRE
      8A - SKYLINE TURBO
      9A - JUMAT
      10A - En Akmar

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami