Rabu, 21 Jun 2017

PALADKHIT




Anda tahu apa itu Palad... jangan risau..tok bukan mencarut, mencarut ni benda yang bukan bukan, benda yang x wujud... palad ni bahasa siam bagi zakar kita la.. kalau di utara pernah dengar pak pak kita kata , taik palad?... budak budak dan tak sunat saja ada benda taik palad ni hahaha, sebab tu kena bersunat baru bersih. 

Ini nama dia Paladkhit . Untuk kekuatan Berganda Zakar dan terutama sekali menaikkan ghairah Wanita ..mudah merangsang, mudah memikat... Ini Tok Bagi untuk pasangan anda , isteri yang x da nafsu dah kat suami, kurang nafsu.. tapi kalau anda salah guna.. itu urusan anda lah. Tok x campoq na.. 


Di pakai atau di simpan di dalam poket atau diikat di pinggang atau di jadikan kalung, lagu mana nak buat terserah, nak ikat ka, nak gantung ka, Terserah. 


Item Ni ada 10 dalam blog dan 10 di stok dapor.. kalau x cukup di sini silakan request stok dapor. Tapi minta maaf lah kalau item ni tak murah sangat.. barang ni susah nak dapat. Nu kena p siam, tapi tok x perlu, tok rasa anda tau kot ..dah kerja tok.. 


Kod Produk : PALAKIT
Bentuk : Paladkhit
MAHAR : RM 150

Promo Idulfitri : RM 120

96 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. ler.. silap hantor la tu huhu.. takpa tuan.. item paladkit ada tuan, stok ada. silakan

      Padam
    4. paladkit dah di poskan ke tuan 2 unit

      Padam
  2. Balasan
    1. Assalam wbt,, tok, tuan shrom tolong grabkan sye 2 biji,lepas berbuka sye bank in 170 ye tok, sye boking rm80 kelmarin,total 240 ye

      Padam
    2. Assalam tok..ungrab 1..payment done utk 1..dan lg 2 biji tuan putih akan bank in sat lg..

      Padam
    3. Pament done tok,, lepas berbuka sye terus bank in tadi, dlm pkul 7.51

      Padam
    4. terima kasih tuan , alhamdulillah

      Padam
  3. As Salam tok mat, saya grab satu ye. kalau tak sempat di halaman ni, saya booking satu from stok dapur ye. Lepas raya saya ambik ye tok. Satu je ye tok.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Payment done tok. Detail payment dah watsaap ya tok.

      Padam
  5. Balasan
    1. baik tuan terima kasih ya, tok mahar ya

      Padam
  6. Grab 1 tok,petang karang tok sy buat bayaran

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Payment done tok done wassap to ustzh tq

      Padam
    2. RM0.00 M2U: 3RD PARTY FUND TRANSFER - RM120.00 ACCEPTED ON 21-06-17 14:36:11. DID NOT INITIATE TRANSACTION? PLS CALL 03-58914744. TQ.

      Padam
    3. 🙏🙏🙏sama sama tok mat

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Brg pawer tok. Cepat2 nt habis
    Lepas ni kasi yg tahan lama pulok tok hehe

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Ini bukan besi bath kan tok..kawan sy ckp bhye besi tu...dy suruh tnye

      Padam
    2. Detail da anta kat tok dan isteri tok...tlg cek..blom ade reply lgi

      Padam
  11. Grab 1 tok

    Mrl

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan tuan di atas dri tuan mtl...

      SOLD OUT

      Padam
  12. Payment done with mr baz & ustzh .

    Mrl

    BalasPadam
  13. Kalau dah habis yg di atas grab stok dapur 1 tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amount: RM120.00
      Status: Successful
      Reference number:4494405749
      Transaction date: 21 Jun 2017
      Transaction time: 14:32:08

      Payment done tok. Xtau nak msg pg no yang mana sebab msg saya pg tempat isteri tok tu tak kena read dari semalam. Saya hantar email ke evernote jer tok.

      Padam
    2. Dia ikut susunan tuan. Bermula dari bawah. Dari awal order.

      Tetap hantar ke 0127845231.

      Padam
  14. Balasan
    1. Salam Tok..payment done dan detail dah wsp ke no 0127845231..

      Padam
  15. Salam, payment done for 1 pc at 3.37pm sebentar tadi. Sudah wasap dan evernote. Tq ya

    BalasPadam
  16. Harap lepas raya nnti ada lagi la Item mcm ni tok. 😢
    -akmal

    BalasPadam
  17. masih ada tak Tok? nak grab dan gi bayar ni

    BalasPadam
  18. 8 org terlajak bayar

    Ni kes terlajak laris dah ni...

    Ustazah kata dia akan hantar kpd mana mana org yg cepat update bayaran dahulu.

    Jadi jika ada yg buat ulasan pd tp belum pd. Kira x dapat jugak lah.

    Tgu lepas raya. Item akan restock di raya ke 3

    Dan akan di poskan pada raya ke 4. Semua org akan dpt pada raya ke 6

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy pun dah payment done tok sempat ke sy tok ke sy terlajak dah

      Padam
  19. Opis seminggu tutup kedai tok. Raya ke9 hari isnin 3.7.2017 baru opis buka semula. Tq ya

    BalasPadam
  20. insyallah raya ke -4 item restock semula sebanyak 100 unit, siapa cepat dia dapat .. item di jangka sampai ke tangan pada raya ke 6...

    BalasPadam
  21. Azimat ni nak kena perasap juga ka tok? Boleh pakai masuk toilet x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya. boleh tiada masalah tuan, jangan langkah saja lah

      Padam
  22. STOCK DAPOR ADA LAGI, SILA REQUEST DI

    0127845231

    BalasPadam
  23. Tok tlg cek sy punye dah post ke blom..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ustazah kata esok pula dia sambung. Banyak dia pack tadi

      Padam
  24. Izin grab 2 stock dapur PALAKIT - RM 120
    terimakasih tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done via paypal ...watup admin231
      terimakasih tok

      Padam
    2. payment done via paypal
      watsup admin 231

      Padam
  25. Tok, ada lagi ke nak grab 1

    BalasPadam
    Balasan
    1. tqvm tok.. barang sudah diperolehi

      Padam
    2. Alhamdulillah..jangan lupa membeli lagi ya ..terbaik utk anda

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami