Isnin, 12 Jun 2017

AZIMAT WAFAQ TARIK BISA ( LEPER )

Bilangan








Jenis Wafaq









Saiz



Ada 3 ni saja, maaf ...ni pun jenuh tok menunggu dan melalui perjalanan sebanyak 500 Kilometer bagi mendapatkannya lagi...tu pun..ni lah hai.. banyak ni saja. Takpa bab minyak, asalkan tok puas hati service anda. 


Azimat wafaq penarik bisa..item ni jarang ada di blog GBunian.

Di gunakan di dalam bidang rawatan alternatif dan mempunyai energy menarik bisa dalam badan. 

Pada suatu ketika dulu masa tu tok di Johor dan bertugas di AT5 Kota Tinggi ada seorang perawat alternatif di Johor lama menggunakan item di atas. 

Caranya di pegang di kedua belah tangan dan di genggam, kaki di lunjurkan dan tangan di letakkan atas peha. Duduk di situ selama 20 minit.

Insyallah :

Org yang tak boleh angkat tangannya akan mampu angkat habis

Org yang tidak mampu berjalan kerana masalah urat akan mampu berjalan semula

Orang yang kerasukan bila memegangnya akan meronta ronta kepanasan 

Orang yang sakit bisa bisa badan, kaki dan tangan , sakit kepala mampu di sembuhkan dengan izin Allah 



Selepas menggunakannya item mesti di rendamkan di dalam air mawar selama 1 hari bagi mengeluarkan semua bisanya dan air ini di buang di dalam tanah yang di korek. 


Ada 1 jenis lagi tiapnya di muka sebelah ( bentuk kerang hitam ) dan boleh di gabungkan menjadi pasangan, pilihan anda...  untuk di pegang di kedua tangan pesakit atau anda sendiri

Cuba dulu ke atas diri sendiri atau anggota keluarga bagi melihat keberkesanannya insyallah. 

SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT


Kod Produk : P.BISALEPERTAM
Bentuk : Penarik Bisa
MAHAR : RM 40 




26 ulasan:

  1. Yg dapat

    Firdaus
    Herwan j

    Actually brg ni xda kod pada setiapnya. Maka lawnya ialah sapa bayar dulu dia dapat

    X sama mcm produk lain yg ada kod setiap satu. Yg tu blh grab sebut kod berapa 1A ke. 2 A ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done tok,mr baz dah maklum yg sy punya...

      Padam
  2. saudagar faqir14 Jun 2017 3:30 PG

    ada lgi ke tok?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami