Sabtu, 24 Jun 2017

CINCIN PUTERI CEMPAKA BIRU















































Design Cincin Kuku Naga. 

Permata nya ialah Item yang di perolehi dari kerajaan Sabara dan mempunyai kekuatan kewibawaan, Promosi Idulfitri ini insyallah tok nak maharkan ibarat bagi saja. 


Kod Produk : CPCB 21617
Bentuk : Cincin Puteri cempaka biru
MAHAR : RM 30

24 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done Tok maaf lmbt .sy dh update tuan Baz petang td .selamat hari raya Tok.

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Lawa design cincin tu. Ade stok x tok? Ikat batu warna merah cantik

    BalasPadam
  4. salam Tok....salam aidil fitri..4a ada lagi x tok..kalau ada saya nk grab..dan terus nk buat pd..

    BalasPadam
  5. saya tgk item 3a tiada ulasan PD,dah melebihi 12 jam..jadi saya PD yer Tok utk item 3a..detail saya wasap PA Tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan. Update di 0127845231

      Padam
    2. terima kasih tok..dah PD jam 9:50pm td tok..detail dah wasap PA Tok..

      Padam
    3. salam Tok..lupa tanya..3a ni,cincin saiz berapa?

      Padam
    4. saiz 15 ada tertulis di label ya tuan

      S15

      Padam
  6. Tak perasan Tok..hehe..boleh tukar saiz x Tok?kalau blh nk tukar saiz 20..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu. Boleh. Jns ni rewuest dgn mr baz na

      Padam
  7. baik tok..nti saya bg tahu mr.baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami