Rabu, 28 Jun 2017

GELIGA MAHKOTA PANCHAR DEWI





Item di atas ialah Geliga Mahkota Panchar Dewi ( Nama GB ) dan alhamdulillah ia di tapakan tok agak lama juga, Tengok kodnya tok rasa anda tahu ia sudah di draftkan pada 11.6.2017 dan selama itu tok holdkan ia di dalam draft dan di tapakan bagi di kuatkan unsur kekuatan :

Kewibawaan

Penunduk Musuh 

Memudahkan Untuk mendapatkan Sesuatu yang di dingini dengan izin Allah SWT

Menguatkan Hati dan niat 

Kuat semangat
( Bagus yang suka buat kerja separuh jalan )


Cara Item beraura berfungsi ialah dengan bercampur aduk dengan aura badan manusia dan mencorakkan aura atau tenaga yang baharu seterusnya mempengaruhi Jasad, Jiwa dan Minda. Nak Perjelaskan dalam konsep Sains Metafizik boleh... malah boleh di buktikan pula aura tu bagaimana dan bagaimana melihat aura.. Tapi nanti tok terlanjur ajar pula sedangkan tok sudah berjanji tidak akan mengajar ilmu Benda tak Nampak ni selama 10 Tahun dan ia masih berbaki 9 Tahun 8 Bulan

Jadi bagi yang memerlukan, insyallah, silakan


Kod Produk : GMPDWI 11617
Bentuk : GMP.Dewi
MAHAR : RM 60

Promo Idulfitri : RM 30


31 ulasan:

  1. Balasan
    1. Skyline Turbo29 Jun 2017 9:04 PG

      Slm tok lps jam 12 kan sy PD kalau x de pembayaran

      Padam
  2. Maaf tok lari topik.item paladkit akan keluar lagi tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Paladkit ada stok dapor tuan. Banyak

      0127845231

      Padam
    2. Mahar sama mcm page lepas ke?

      Padam
    3. sama tuan, kita masih dalam promosi aidilfitri...

      Promo tok ada 3 siri

      1 Minggu Sebelum Ramadhan

      Sepanjang Ramadhan

      Sepanjang Idulfitri

      Selepas Syawal, siap.. tok bagi harga sembelih kat hangpa sorang2.. so kalau nak.. la ni masa terbaik ehhehehe

      Padam
  3. Assalammualaikum tok
    Saya grab

    BalasPadam
  4. Esok sblm jam 12 buat pmbayaran ye tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika tua zuly kidal tidak mrlakukan sebarang pembayaran pada jam 9.02am.maka bolehlah buat pembayaran. Tapi sebelum tu semak dulu ya

      Padam
    2. Assalamualaikum tok...maaf tnya...mcm mana dgn tuan zuly kidal tok? Dia jadi ke maharkn geliga ni...?

      Padam
    3. Wsalam wbt. Dia dah bayar tuan

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Tok xde stok dapur ke item ni

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami