Rabu, 28 Jun 2017

BATU KHODAM TEDUNG HITAM









Barang rare, tak payah la tok nak cakap banyak, benda pun ada 1 saja.. 

Kelebihan sebagai medium :

Penumbal sihir, org yang menyihir akan di ganggui mimpi dan kemudian nyata ular hitam yang sangat besar dekat akannya

Perubatan gangguan jin dan saka.. Di suluhkan seperti gambar di bawah sekali tu dan di tayangkan kepada pesakit dan kemudian di ugut untuk mengeluarkan ular ini, gunakan makrifat bagi mengeluarkannya lalu di lemparkan kepada pesakit, lihat lah reaksi lucu mereka menjerit jerit dan berguling akibat di gulung ular ini. Tapi jangan gelak sat g kena marah dek waris pesakit, apa dia tah perawat p dok gelak ke pesakit.. tapi kalau tok, sorry la memang tok gelak.. merah muka menahan gelak. Lagu tu pun ada. ?... biasala manusia 


Di letakkan di kedai atau di pakai pada diri insyallah dengan izin Allah Itu selamat dari gangguan sihir samada kepada diri dan org terdekat dan kedai perusahaan


Cara Penjagaan

Di Mandikan dengan air mawar pada tanggal 15hb melayu... Masukkan air mawar dalam gelas, dan masukkan batu celup celup dan lapkan..mudah saja


Kod Produk : GB5 7617
Bentuk : Khodam Ular Tedung Hitam
MAHAR : RM 600 

Promo Idulfitri : RM 252.25

Item ini ada dengan Mr Baz, Sila Whatsapp beliau slip bayaran, nama, alamat dan kod barang 0178259540

8 ulasan:

  1. Balasan
    1. A'kum tok..mohon payment selewatnya pada hari Selasa 04-July 2017..insyaallah kalau awal gaji sebelum hari tersebut ayah akan update kt sini..30hb ni tk sempat pasal bos pergi ke Johor dan balik pada hari ahad ni..

      Padam
    2. Payment done..detail ayah dah wasup kepada mr baz tadi...tapi resit dh habis tok..😀😀😀

      Padam
    3. Allah tok..la ni kt tempat keje..takpa lain kali resit habis ayah akan amik gambar..detail time bayaran dan no akaun bank ayah dh wasup ke tok tadi...tok boleh semak..

      Padam
    4. Ayah transfer payment ke akaun MYGEMSTONE Tok..

      Padam
  2. Grab gb57617 khodam ular tedung hitam rm252.25

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami