Rabu, 21 Jun 2017

RADIAL KOTA KAYANGAN












































































Radial kayangan Mula Popular di dalam blog tak silap tok sejak tahun lepas.. dalam bentuk begini iaitu boleh di jadikan loket. 

Di potong menjadi Piramid di tengahnya agar kekuatan energynya mampu di kecapi oleh pemakai dengan mudah


Radial kota Kayangan.. Radial tu bukan bahasa English, Ia nama bagi sesuatu alat di Kerajaan Kayangan dan Jenis Jenis Radial yang di gunakan di sana berbentuk batu permata murni , Anda masih ingat Perisai Sihir Kota Kayangan?.. Itu juga dari nama Radial, Radial Sihir, Tok memperkenalkan suku kata ini kerana selepas ini kita akan menggunakannya, apabila di sebut Radial, maka ia sebuah gadget/objek yang di gunakan untuk tujuan tujuan tertentu dan jenis radial bukan diisikan melalui zikrullah atau alami, ia diisikan menggunakan energy alam yang di serapkan mengguna teknologi yang mereka ada. Sekiranya anda pernah mendengar alam Bunian lebih maju dari alam manusia selama 300 tahun, maka anda perlu tahu mereka bukan sekdar maju dari segi Perkataan itu sendiri. Tok di sini nak menerangkan bagaimana tu pun tak tahu, kalau duduk depan tok, boleh tok perjelaskan.. percaya atau tidak, terpulang... kita ibarat org dulu dulu tahun tahun melayu melaka yang org cerita kisah zaman ini yang ada kapal terbang, keretapi laju, kenderaan dan sebagainya.. jika kita di zaman Melayu Melaka... adakah kita percaya dengan cerita seperti itu?... Think.... 

Radial ini di gunakan di dalam tujuan : 

Penunduk Manusia 

Wibawa kepada pemakainya dan di segani org 

Memudahkan urusan pekerjaan dan perniagaan

Penarik kekayaan dengan izin Allah 

Mempermudahkan urusan dunia berniaga atau kerja




Terpulang kpd anda nak menjadikannya cincin, kalung, gelang, tukang cincin tahu bagaimana nak olahkannya, insyallah



Kod Produk : RDIALK 19617
Bentuk : RADIAL
MAHAR : RM 700

Promo Idulfitri :RM 250






12 ulasan:

  1. Lock 2A Tok By Deposit RM100 Boleh Ke?

    BalasPadam
  2. Aik. Brg ni dlu org berebut sampai bergaduh. Skrg xda org nak. Isk isk isk

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum tok & SHR
    Grab 4A
    Payment Done
    Acc no: 551016691626
    Time: 10:39pm
    Date: 24/06/17

    BalasPadam
  4. Salam, saya grab 5a, mohon tok buatkan loket guna titanium. Boleh tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. titinium bukan boeh di buat di pertukangan biasa tuan, yang ada itu ialah ready made tuan, jika tuan nak hand made maka kena pakai perak, emas atau suasa sahaja

      Padam
  5. Assalamualaikum Tok
    Nak tanya tok dah send ke item barang Radial KK 4A. Detail dah send WA kat ustazah pada: 24/06/17
    Payment Done.
    (zi)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum wbt tuan . Semua item sedang dalam proses penghantaran dah. Ustazah dok kampoi dah yg 24hb. Tuan akan terima terus tc selepas item tuan di pack

      Ustazah call tuan banyak kali utk pengesahan item lain .tuan sila respon whatsappnya ya

      Padam
  6. Alhamdulillah tok, sya dah WA kat ustazah t.kasih tok atas responya.
    (ZI)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami