Rabu, 14 Jun 2017

MATA KUCING BAGUS






SOLD OUT
TN UBIKAYU



















Ada 2 lagi mata kucing bagoos untuk di maharkan... 

Tok sampai kena buat Video lagu mana mata kucing ni.. sebab dalam halaman sebelum posa tu hari, ada 2 ka 3 biji.. 1 pun x laku pasal dalam gambar nampak sebelah putih sebelah kuning.. gambar tu tak bergerak so org ingat batu tu sebelah kaler lain sebelah kaler lain. aiseh.. sabor aje larr... 

Ini kali tok buatkan video, tapi kalau ada lagi lepas raya ke bila ke, kalau mata kucing tu..so anda kena tau lah.. yang putih tu GEWANG dia..tu bahasa org Johor/Singapore ..Gewang ni line dia la.. ikut cahaya. 

So item ni ada 1 saja last..tok x mau kata apa kelebihan dia sebab tok yakin ramai yang dah tahu dan ramai yang tak dapat di halaman lepas. 

Jadi ini peluang anda insyallah . 



Kod Produk : M.KCING 10617
Bentuk : Mata Kucing 
MAHAR : RM 90 

Promo Ramadhan : RM 50

8 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami