Khamis, 22 Jun 2017

BATU KURSANI

























SOLD OUT
Nur Ain






















SOLD OUT
Azureku





































SOLD OUT
Diver87




















SOLD OUT
Tuan Zuly 6













































































SOLD OUT
Try Me





Nah batu kursani medium kekebalan darurat, pakailah semasa memandu, jika berlaku apa apa dengan izin Allah selamat..tapi jika ajal dah mari, tak ke mana.. ..asalkan kita usaha


Promo Ni ha.. Tok muda tak habis Promo .. Habis Promo Ramadhan, Promo MEGA SALE, habis MEGA sale , Promo Idulfitri.. ya itulah keseronokan di GB, anda gembira kami gembira, insyallah



Kod Produk : BK 21617
Bentuk : Batu kursani 
MAHAR : RM 30
( Siap Postage ) 

36 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok..grab 1 tok...insyaAllah payment sblm jam 5pm tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalamualaikum tok..sy nk bgtau...ptg td nk buat pmbayaran...tp bila bukak blog tok..batu kursani ni boleh xde plak..tu yg x buat payment lagi..insyaAllah esok sblm jam 3pm ye tok...maaf sngt2....

      Padam
    2. Yg ni sy x yh tmbh rm5 kn tok utk kos pos ke kcg? Hehe..

      Padam
  2. Balasan
    1. Bayaran dah dibuat, pos lepas raya pun tak pe tok...cam busy jer nak beraya nih.... Info dah hntar ke evernote.

      Padam
    2. ya terima kasih tuan, memang tok akan pos pada raya ke 3 tuan.. kalau pos hari ni , pos simpan lama dalam simpanan dia, takut hilang macam dok berlaku lepas

      Padam
    3. tu kalau 1 item ni lah hantar, kalau beli 2 item ke atas kos pos kami tanggung

      Padam
  3. As Salam Tok Mat, saya grab 2a & 7a ye. Saya buat payment lepas raya Tok blh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. x dapat tuan, utk tujuan ni tuan kena lock saja, grab ialah 12 jam pembayaran, sekiranya ada rezeki tuan, insyallah tak kemana

      Padam
  4. grab 5a
    (diver87)

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done tok

      Padam
    2. alamak, lamanya.. takut dah di kebas offline saja la tuan... GRAB ni payment 12 jam saja tuan.. takpa.kalau ada ..memang rezeki tuan la ni

      Padam
  5. yg mana masih belum grab ye tok .

    BalasPadam
    Balasan
    1. taun tengok gambar halaman ini, tiada sold out tuan boleh terus pd tanpa Grab

      Padam
    2. baik terima kasih na, hantar ke 0127845231 ya

      Padam
  6. Assalamualaikum Tok...

    GRAB 7A....

    Masih ada lagi tak tok?

    BalasPadam
  7. 3A
    6A
    2A
    7A
    1A
    5A
    10A
    =========================

    Semua ini dah di grab tuan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tgk pada mesej lama2 8a pun sudah di grab....tukar grab pada 4A tok....

      Payment done...

      Padam
    2. BK 21617-4A done payment...

      Dah update code pada Bonda JJ....sama2 Tok....

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami