Khamis, 22 Jun 2017

BESI MELELEH





































































































SOLD OUT
Zuly 6

































SOLD OUT
Mohd Aizat

















Alhamdulillah besi Meleleh ...la ni bukan senang nak dapat. Banyak pun ada batu leleh, batu leleh tak lekat magnet.

Besi Leleh ni lekat magnet dan Tok bagi anda 1 magnet neodymium , simpanlah magnet ini untuk kegunaan masa depan, magnet ini tidak sama dengan magnet biasa. dan jika nak test barang mistik memang kita pakai besi jenis ini, magnet speaker kaler hitam tu apa class kan haha.. tu x kuat... jenis neodymium ni cuba la tuan tuan letak di bonet kete .... apa jadi?.. letak aje la... lepas tu beraya dalam keadaan kete calar dan terkopek cat bonet haha... kuat benda ni .. 

Besi meleleh amat terkenal dengan kelebihan :

Memberi pemiliknya kebal darurat

Perisai dari sihir

Penguat semangat


Rendam dalam air dan bagi pesakit lemah badan minum, insyallah segar. 



Kenapa anda beli untuk diri anda sahaja?..


Belilah Untuk Anak anak anda juga, isteri anda juga. Kalau jadi apa apa tengah jalan , anda sorang selamat pun buat apa, merana kehilangan anak isteri... betul ke tak tok cakap ni?... ya lah memang dengan izin Allah lah tok cakap ni. itu dah tentu..xda usaha , x da hasil daa

Besi Meleleh ni mari dari Thailand dan dalam kategori terhebat dan berkualiti



Kod produk : BESILELEH
Bentuk : Besi Meleleh Thailand 
MAHAR : RM 150

Promo Aidilfitri : RM 80




12 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami