Khamis, 22 Jun 2017

GELANG MATA RIMAU ( S )


































































SOLD OUT
Zuly 6































SOLD OUT
Nuraiman123

















































SOLD OUT
Pak Ngah



Gelang mata harimau Saiz S, menawan bagi anak pakai, atau isteri anda pakai, sudah lah menawan , ada khasiat alami pula sebagai : 

Penggerun Musuh..org nak kacau aci tak aci sahaja.. 

Penunduk manusia 

Penakhluk Jiwa

Dan banyak lagi asbabnya .. pakai la dulu baru tahu

Nak isikan dengan khadam pun boleh, kos isian ialah tambahan RM 50 sahaja.. 


Ada 3 saiz.. pilihlah saiz mana berkenan , nak mahar murah sahaja alhamdulillah


Kod Produk : G.TEYE S
Bentuk : Gelang Tiger eye
MAHAR : RM 25

31 ulasan:

  1. Grab 10A tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok, payment done utk 10A...cek evernote ya..

      Padam
    2. w.slaam wbt tuan, alhamdulillah

      Padam
  2. Asalam saya grab 7A.agak klau bank in hari ni bila sampai ya huhu. Details nk sent kt mr baz atau tok ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.sxalam wbt tuan.. tuan boleh bankin hari ini tapi kiita akan pos raya ke tiga, kalau kita pos hari ni , item tuan akan hold lama dalam pejabat pos. kita takut hilang saja tuan, jadi sebaiknya kami akan pos pada raya ke 3 iaitu masa pos laju buka.

      Padam
    2. Orite tok total rm25 + postage kn?.payment details sent kt sape ye? Mr Baz ke huhu

      Padam
    3. PD details send to mr Baz

      Padam
    4. terima kasih tuan alhamdulillah

      Padam
  3. Grab 9A Tok...Bnk in Hari ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done Tok Tsfer RM25

      RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM25.00/MY GEMSTONE, on 23 Jun 2017 08:56:51. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

      Padam
  4. Balasan
    1. Payment done Tok.sy update ke tuan Baz.

      Padam
    2. Maaf lmbt update Tok.sy update payment done ke tuan Bax ptg td Tok.

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Maaf tok.. Paymemt dah buat.. Details nanti sy hantar.

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. P.done tok..detail dh send kt ustzh..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami