Isnin, 19 Jun 2017

GELIGA PUTERI SARI









MGS 1A



















MGS 2A
SOLD OUT
MOHD AIZAT
















MGS 3A


















MGS 4A

SOLD OUT
Tn Nur Din

















MGS 5A



AMARAN!!!

Ini ialah batu asli dan bukannya kaca, nama sainsnya ialah TOPAZ..white topaz dan sudah pun di sahihkan..jika anda mahukan sijilnya pertambahan RM 300 termasuk upah ajen di Kuala Lumpur. 

Item ini mempunyai kelebihan yang amat banyak dan ampuh dari segi : 

Penawar demam 

Bagus menurunkan kadar baran

Mengawal dan menstabilkan mood seseorang yang selalu berubah ubah moodnya

Menyerap energy - dan menukarkannya kepada energy +

Melembutkan keadaan yang tengah genting ( pergaduhan dll ) 


Sekiranya anda mahukan ia diisikan dengan Puteri Didik / asuhan untuk dampingan, sila maklumkan, kita tidak akan memasukkan ia tanpa permintaan isian dari anda, kerana ramai yang takutkan Puteri dari takutkan kepada Allah SWT. Takut kepada makhluk tu lebih dari takut Allah. Mudah... benda macam ni takut... tapi lawan suami tak takut, tak solat tak takut.. betul tak?...


Kod Produk : MGS
Bentuk : G.Puteri Sari 
MAHAR : RM 250

Promo MEGA SALE Aidilfitri : RM 88

====================

Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 






24 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Tok minta pencerahan, apa akan berlaku kalau di isi dengan isian puteri didik/asuhan tu ?

    Mrl

    BalasPadam
    Balasan
    1. lebih berseri dan powernya bertambah 20-50%

      Padam
    2. Baik tok . Tq atas pencerahan . Moga murah rezeki tok .

      Mrl

      Padam
  3. Salam, mlm ni lailtul qadar ke tok muda? Kat nilai, awan cerah tanpa bintang...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari ni dan malam ni kita buat Promo MEGA SALE yang x akan kita buat di lain lain malam ;)

      Padam
  4. Sye Ungrab 5a utk tuan faiz.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terimakasih tuan awan zik
      saya grab payment done

      Padam
    2. terimakasih Tn Awan Zik
      saya grab 5A

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami