Selasa, 20 Jun 2017

MERAH DELIMA PERMINTAAN ( 15% )









































































BARANG PERMINTAAN GURU TARIK DUIT

Ini ialah Merah delima , batu asli dan kadar sinarnya sudah 10-15%

Ada banyak ni sahaja..dan inilah stok dapor yang di katakan, 5 biji sahaja. 



Mempunyai sedikit cahaya sekitar 15% ( Grade up sikit dari halaman lepas )  dan perlulah di jaga dan didik untuk mendapatkan kelebihan merah air bergelas gelas, wallahualam.. kalau rezeki luas dapatlah sampai 40 gelas, tapi kalau 1 gelas pun yang tok dapat tahu.. buyer sanggup beli RM 3juta... 1 gelas tuan tuan, kalau 40 gelas...?..ah tak usah tamak.

Kelebihan lain sebagai delima lainnya. Dan ini ialah Natural Delima asli.bukan sintetik plastik kaca

Dengar baik baik pantun 2 kerat tok ini ya:

" Nak kaya..
Tapi x nak Usaha "

Terima kasih


Kod Produk : MDS
Bentuk : Merah delima
MAHAR : RM 400

Promo Aidilfitri : RM 110

==========================================


Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 




25 ulasan:

  1. Balasan
    1. pd done.. nnt sy wassap details

      Padam
  2. Balasan
    1. ...aa' ini sepatutnya sayalah kan, tapi tidak apa klau ada yg sdh payment done. Saya izinkan, sebab saya kita lambat payment donelah. Slmt menunaikan ibadah puasa...

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Salam Tok, grab 3A. Payment akan menyusul lepas kompom.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurmm... terlepas ke tuan mazlan kk la pulak.. musim ni mmg xde rezqi kat gb setakat ni...

      Padam
  5. Salam sejahtera tok. Saya Grab 4A dlm stok dapur ni ye. Sbb item smlm 9A dh dibayar Tuan Romie. Saya dh buat payment semalam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan, ada juga tok nampak. nampaknya sekarang tok kena akur kepada yang bayar dulu tuan... tak larat nak tegur dah law blog ,.. huhu

      Padam
    2. Baik tok. Saya beli ye.

      Padam
  6. Salam tok. Pagi tadi saya Grab 1A & 3A di halaman update 20.062017. Saya berjaya Grab tak tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok....Saya Grab MD15-5A utk diganti dgn item 5A yg dah di Grab Tuan Saiful Izzan. Payment dah dibuat semalam ya tok.

      Padam
  7. Sy dh grab no 6a page sblm ni..klo dh ade tn tg 6a tu sy grab 2a atau 5a yg ni ye tok..payment dh buat utk pge sblm no tp sy lbt grab...

    BalasPadam
  8. Assalammualaikum tok
    Bnyk sangat ulasan kt atas pening kpla. Tok klau ada stok yg tak digrab bg item diatas boleh bgitau kt saya. T.kasih. asyik melepas je

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, jangan pening tuan.. tgk slow slow.. tok nak kena rest jap, tok pun berasap kepala lepas tgk ulasan banyak sangat, sebab tu tok pesan dulu tye grab saja , jangan benda lain, sat g penin

      Padam
  9. Salam..tok 2a ada org dh grab blom?klau xda sy grab

    BalasPadam
  10. Salam...Grab 3A tuan..ada lgi tak?

    BalasPadam
  11. tok, ade lagi yg belum PD? kalo tak sye nk grab.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stock dapor ada tuan.

      Whatsapp 0127845231

      Padam
  12. Selamat Hari Raya tok. Nak tanya, kalau menggunakan madu kelulut dititiskan Di delima ni blh ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan.madu kelulut panasnya kurang..bagus madu tualang asli

      Padam
    2. Owh ok. Cuma nak cari madu tualang original yg payah tu. Kelulut je yg saya tau ada original. Ok tq tok atas pencerahan.

      Padam
  13. Salam tok yg ini ada lagi tak??

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami