Isnin, 19 Jun 2017

PERMATA MATA RIMAU

Kod Produk : PTEYE 1A
SOLD OUT
KAYROLL AZWANZ













Kod Produk : PTEYE 2A










Kod Produk : PTEYE 3A














Kod Produk : PTEYE 4A











Kod Produk : PTEYE 5A















Kod Produk : PTEYE 6A












Kod Produk : PTEYE 7A











Kod Produk : PTEYE 8A













Kod Produk : PTEYE 9A














Kod Produk : PTEYE 10A
SOLD OUT
KHAIRUL RIZAL






Mempunyai energy Alami

Penggerun musuh

Penggentar jiwa musuh dan kawan

Penunduk

Penakhluk jiwa

Penurut kata ( org ikut cakap ) 


( Stock dapor available 100 pcs ) 


Kod Produk : PTEYE 
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 25

25 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan ya...10A tu mcm dah di grab saja ?

      Padam
  2. Paydone 10A, satu resit ngan Ksabarong stok dapur

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Tok yang siap cincin tu ad lgi ke...sya nk bank in ni...

      Padam
    2. Tok sy UnGrab 4a Tok...Dsbabkan Ada barang lain sya order dkt tok...

      Padam
    3. barang gapow pulokk tuan hahaha.ok

      Padam
    4. Haha ad tok..sya dh anto dkt PA tok cuma tk read lgi...bz rasanye...yg sya wssp tok tu...

      Padam
  4. salam tok..stok dapur ada lagi...saya grab bentuk 7a sebanyak 7 biji

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tuan , tiger eyes ni semua x sama tuan.. 7A tu maksudnya bilangan batu ke 7.. bukan grade dia atau apa apa ya tuan.

      Macam urat dan rupa 7A tu cuma ada 1 biji sahaja..

      Jadi jika tuan request 7 biji, semuanya lain rupa paras tuan

      Mahu?

      Padam
    2. salam tok..tujuh butir semua nya..jadi tok..detail nak hantar kemana tok.

      Padam
    3. sebelum pukul 8malam saya bank in kan tok

      Padam
    4. baik tuan alhamdulillah

      0127845231

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Grab 9a.7a.5a

      Padam
  5. salam tok..
    akad untuk tujuh butir telah di buat..maaf tok lewat.semua detail telah di hantar ke nombor yang tok berikan

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Baik 7 butir ya. Baik tuan.

      Padam
  6. salam tok. sy grab 7a dan 9 a je.. yang lain ungrab..
    payment dah buat dah dah wspp.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami