Rabu, 21 Jun 2017

BATU SERAI BUNIAN






























































SOLD OUT
Roy Dunz


















SOLD OUT
Tn Zamani KL







































SOLD OUT
Tn Abd Mutalib




















SOLD OUT
Tn Abd Mutalib









































SOLD OUT
Tn Abd Mutalib





















SOLD OUT
Tn Silver Rayleigh










































SOLD OUT
UBI KAYU
































































SOLD OUT
UBI KAYU






































SOLD OUT
Tn Saiful Izzan









































Alhamdulillah Batu serai Bunian, warna warni lagi.. Kalau nama sainsnya itu ialah Mystique Topaz.. haaa.. mat salleh pun panggil Mystique u.. 

Multi fungsi... :


Pengasehan 

Wibawa

Penunduk

Pelembut

Penggerun

Kerezekian 



Di pakai sebagai cincin insyallah .... Item ni orang biasa jual timbang carat, tapi tok punya penimbang tinggal dalam kenderaan pulak.. aiseh kalau tak boleh kira 1 carat RM 18.. ni mau mau Dalam 5-6 Carat.. takpa lah kali ni tok bagi peluang kepada anda lah ya. 


Boleh di pakai sesiapa pun, lelaki dan wanita, kelebihannya ialah alami. 



Kod Produk : SERAI
Bentuk : Batu Serai Bunian
MAHAR : RM 40

55 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda... payment done...details dlm WhatsApp..Terima kasih

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, alhamdulillah di terima

      Padam
  2. Balasan
    1. Grab 13a Tok.5a dh ada di atas grab

      Padam
    2. 6a dn 13a sy dh payment done Tok.sy dh update ke tuan Baz details.maaf lmbt update Tok

      Padam
    3. Baik alhamdulillah, terima kasih tuan

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Payment Done tok

      Padam
    2. Terima kasih tuan. Kita hantar selepas raya ke tiga tau tuan. Pos buka raya ke3

      Padam
  5. salam tok..grab 15a,16a,18a,19a dan 20a.payment sebelum pukul tok,saya bank in kan

    BalasPadam
  6. salam tok,grab 15a,16a,17a,18a,19a dan 20a.akan di bank in esok hari tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan, sila semak ulasan kawan kawan di atas ya khuatir dorang dah grab dan bayar

      Padam
  7. Balasan
    1. sudah di grab tuan awang hitam

      Padam
    2. baik tok..stok dapor lima butir.insyaallah besok payment

      Padam
  8. STOK DAPOR LAGI 20 Biji. Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. lima butir tok,besok payment

      Padam
    2. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

      السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه

      tok mat,pembayaran stok dapor lima biji telah buat.segala butiran telah di hantar ke wassap Pa2 tok

      Padam
    3. Alhamdulillah terima kasih na tuan

      Padam
    4. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

      السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
      barang dah sampai tok,terima kasih.stok dapor masih ada lagi tok.berebut sepupu semua nak.

      Padam
    5. Alhamdulillah... stok dapor ada 5 sahaja tuan

      Padam
  9. Balasan
    1. Salam sejahtera tok. Bayaran Serai 4A dh dibuat. Saya dh watsap details ke PA tok.

      Padam
    2. salah sejahtera tuan, baiklah .kita hantar pada raya ke 3 tuan . kalau nak di hantar sebelum tu , tuan kena buat pertambahan bayaran utk kos nationwide RM 11

      Padam
  10. Balasan
    1. tuan ubi kayu dah grab tuan, sila grab stok dapor ya

      Padam
    2. maksud nya kena bank in kan rm11 lagi ke tok

      Padam
    3. tapi kalau nak pakai nationwide dan bukan pos laju, ya lah rm 11

      Padam
  11. STOK DI ATAS ADA LAGI YG BELUM DI GRAB

    Semuanya sama tuan tuan, mcm klon

    BalasPadam
  12. Salam tok masih ada lg ker item ni

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami