Selasa, 20 Jun 2017

TELOR CENDERAWASEH ( BRG HIKMAT )











































































Nah.... mungkin ramai yang pernah nampak benda ni, tapi tak tahu apakah kelebihannya dan kegunaannya.

Ingin di maklumkan item ini sama dengan PENARIK BISA BERWAFAQ dan keampuhannya lebih lagi , malah di gunakan oleh bomoh bomoh di sekitar Johor .. Yang rapat dengan tok ialah Bomoh Johor lama. la ni duduk di Melaka. Di Melaka pun dia masih pakai batu ini. 

Batu ini di Gelar Dengan Nama TELOR CENDERAWASEH sejak dulu lagi... Ada yang ori dan ada yang tak ori... 

Yang Ori bila suluh dalamnya kuning

Yang Tak ori bila suluh ia putih sahaja. 


Barang ini asal muasal dari alam Ghoib dan di berikan bagi kegunaan Perubatan... Ni tok nak bagi . kepada bomoh luar sana, pengamal perubatan luar sana.. Ini barang WAJIB ada. 

Cara yang mudah dan penjagaan yang amat mudah sekali 

CARA GUNA

Bagi pesakit pegang kiri dan kanan, duduk melunjur sambil badan bersandar. Biarkan selama 20-30 minit sambil nonton TV pun boleh. Tangan mestilah menggenggam telor ini dan di letakkan di atas kaki ( peha ) sambil rileks sahaja. 

Jika tak cukup telor ini dan anda ada penarik bisa berwafaq, boleh juga gunakan ia tapi kalau nak ampuh , yang ini lah ampuh dan cepat. yang wafaq tu tambahan sahaja. 



PENJAGAAN

Setelah ramai menggunakannya, rendamkan ia ke dalam air mawar yang diisikan di dalam bekas kaca dan letakkan 3 jenis bunga di permukaannya, tutupkan dengan kain kuning, Cara ini untuk memperkuatkan dan menstabilkan kembali kekuatan penarik bisanya. Bukan selalu.. seminggu sekali.. anda sebagai perawat mesti ada hari cuti kan?... hari cuti tu lah rendam kan... 


Teknik ini tanpa anda perlu ada pengetahuan tentang perubatan pun, budak sekolah yang tak tau apa apa pun boleh buat perubatan cara ini, kerana total ia dari telor ini. 

JAMINAN TOK MUDA

Tok Bagi Jaminan 1 Tahun

Sekiranya anda melakukan perubatan menggunakan medium ini TAK MENJADI... Duit anda akan di pulangkan, usah khuatir

Tok berani bagi jaminan kerana dulu , tok sendiri menggunakannya. Jika tanya kenapa sekarang dah tak guna.. jawapan ini harap tidak mengecilkan hati

Setiap dari kita dan ilmu kita ada perbedaan dan tahap, kita semua bermula dari bawah. Peringkat dan derajat kita akan semakin naik dan naik dengan syarat kita mestilah melalui setiapnya

Syariat
Tariqat ( pejalanan )
Hakikat ( Kebenaran )
Makrifat ( Dekat dengan Allah )


"Kenalilah Dirimu Kemudian Kenalilah Aku, Setelah Kamu mengenaliKu maka Binasalah Kamu " 

Sekiranya anda kini sedang tercari cari, baru ada minat nak belajar ilmu Allah yang lebih lagi maka kamu berada di tahap Tariqat yaqni perjalanan

Dan apabila kamu sudah mengetahuinya, maka kamu berada di Jalan Hakikat, yaqni jalan kebenaran.. Namun ingatlah jika kamu terlalu lama di jalan Kebenaran ini, lama kelamaan kamu akan menjumpai Jalan Kepalsuan dan kamu akan terus tersesat

Makrifat pula ialah jalan yang tidak boleh di pelajari, jalan yang tidak ada tapi ada. Ini hanya di pilih Allah dan mereka ialah Waliyullah. Waliyullah ialah mereka yang suka menyampaikan akan Jalan Hakikat yang benar dan mereka tidak memerlukan apa apa kecuali Allah SWT

Kod Produk : TLOSEH 19617
Bentuk : Telor Cenderawaseh
MAHAR : RM 500 

Promo Idulfitri : RM 250





52 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah abg ram, jika abg ram dan lain lain nak lagi, alhamdulillah tok baru dapat lagi 50 set stok dapor yakni 100 biji lagi. silakan sementara barang dok banyak, kalau dah lama lama dah takda susah la walau ada request

      Padam
  2. tok, penyakit2 apa yg boleh disembuhkan kalau guna batu ni?

    BalasPadam
  3. Apa2 sakit pun boleh berubat ke tok ? Minta pencerahan sebelum grab tok .

    Mrl

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tok . Grab satu jika masih ada . Saya tunggu reply comment dari tok sebelum buat payment .

      MRL

      Padam
    2. masih ada tuan, tok baru tadi jam 12 malam dapat lagi 50 pasang stok dapor tuan, silakan jika mahu. Jika lambat offline rentap

      Padam
  4. Assalamualaikum wbt,, masih adekah item nie tok? Jika ade, sye grab sepasang,, esok pagi sye bank in lepas balik keje

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, masih ada tuan, silakan tuan

      Padam
    2. Assalam wbt,, tok,, payment done ..Alhamdulillah, , tok, pagi tadi lepas sye bank in sy nmpak lelaki pakai jubah putih, pgg tsbih, ttup kpala dgn kain serban,, tapi sye xthu la sama ade reality atau fantasi, cuma dia sahaja ade hadapan bank

      Padam
  5. assallamuallaikum tok saya nk jadi grab menunggu

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , stok dapor 50 set baru di perolehi , silakan segera sebelum di rentap offline

      Padam
  6. assallam tok mat.....kalau ada yang sudi melepaskan ...saya nak grab payment sebelum 12 tengah malam besok

    BalasPadam
  7. insyaallah,kalau ada rezeki..lepas raya saya nk grab 1...

    BalasPadam
  8. assallamuallaikum tok mat...saya nak grab stok dapur tok....ada g tak...klu ada payment sebelum 12 tengah malam nanti....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  9. Salam.. tok telor ni ada lagi x? Booking 2 biji

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam,. ada Dato.. sepasang la ni, ka 2 pasang.. 1 pasang 2 biji.. kalau nak berubat ramai kena ada paling 2 pasang dato . kalau nak gilir, jenuh tunggu

      Padam
    2. Payment done 9.25.22 am 21.7.2017

      Padam
    3. Dah wassap kt ustazah

      Padam
  10. Tok sy nak stok dapur 1 set TLSOH

    BalasPadam
  11. Tok pymt done utk stok dapur TLOSEH.

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Payment done dah hantar ke wap ustazah

      Padam
    2. terima kasih tuan alhamdulillah

      Padam
  13. Grab sebiji stok dapor tok mat..

    BalasPadam
  14. Payment done tok mat..
    Payment Kena info kat mr Baz ke evernote?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat evernote atau no PA baru tok 0127845231 ya tuan

      Padam
    2. Baz dah berhenti ke? Siapa nama PA baru ni tok..nak set nama

      Padam
  15. Balasan
    1. P.done..detail dh htr kt ustzh...mintak ustzh pos skali dgn clothpolish 2 helai yg blm pos..sbb ari tu sy dh pyment skali dgn batu t.eye.tp t.eye je yg smpai..kain xde..

      Padam
    2. Baik.maklomkan sekali kod ustazah na 0127845231

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami