Isnin, 19 Jun 2017

SEMUA BARANG ADA STOK DAPOR

Assalamualaikum wbt semua, nampaknya Happy time kita sudah tamat untuk malam ini dan akan bersambung jam 9.00am esok pula seperti biasa. 

Semua item ada stok dapor... saja la tok nak buat hampa kalut malam ni... tapi promo mega ni memang tok buat malam ni dan esok, jam 12 malam tadi pun dah masuk hari esok kan...?... 


Zamrud ada 7 stock dapor

Cincin Tiger eyes ada 50 stok dapor utk 2 patern tu 

Keris Singa Barong ada 80 stock dapor

Azimat zakar ada 20 stock dapor


Jadi kepada anda yang tak dan GRAB tu... tak apa. hantar slip bayaran mcm biasa ke 0127845231 , item akan di poskan esok juga. 

Pejabat pos laju tak terima postage mulai 23hb jun, jadi kami memang kalut nak kejarkan sebelum tarikh itu, jadi jika anda ingin item ini sampai di tangan sebelum raya lagi, silakan mahar sebelum 23hb ya

44 ulasan:

  1. Tok..nakal naaa...sajo jah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah :)

      Sebab tok tau kalau tok letak 80 pun, tak cukup tuan.. tadi pelawat blog datang pada jam 12 lebih dari 500 org. tok boleh cek kehadiran pelawat.

      Yang mana sempat ni adalah yang mana dah biasa dengan sistem GRAB kita di GBunian

      Padam
    2. Harap yg sy grab tu dpat la ye tok..rugi lau xdpt..

      Padam
  2. Mahar sama jgk mcm mlm ni ke tok?hehehe...xpnh tgk jd kelam kabut mcm malam ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama, actually promosi tu hari ini ( 19hb)... 20 hb harga standard dah

      Padam
  3. izin grab satu MEGA SALE : ZAMRUD COLOMBIA GRADE AAAAA TERJAMIN stock dapur ,tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan tuan. request direct ke pa sementara tok ya

      0127845231

      Padam
  4. orite tok
    izin grab satu lagi AZIMAT KUAT ZAKAR
    semua payment done ,, paypal
    terimakasih tok

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Tok..Izin grab 1 zamrud columbia

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. silakan, dan jika melibatkan stok dapor, sila maklumkan cepat2 PA tok 0127845231 kerana untk pengiraan stock

      Padam
  7. Esk sy buat pembayaran maharnya tok

    BalasPadam
  8. Maaf.. line tenet slow tok..ber double

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Tok muda...blh sy nk grab 1 zamrud dan 1 cincin tiger eyes (stock dapur)?

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Tok muda...boleh sy grab 1 zamrud dan 1 cincin tiger eyes (stock dapur)

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Tok muda...bleh sy grab 1 zamrud dan 1 cincin tiger eyes (stock dapur) klu diizinkn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, silakan. terus bankin ke maybank 551016691626 my gemstone , kemudian tuan whatsap slip bayaran, nama, alamat dan nama barang atau kod kepada 0127845231 ya tuan. item akan di hantar esok juga jika pesanan tuan sampai kepada kami sebelum jam 9am jap lagi

      Padam
    2. Done payment Tok Muda...utk cincin tiger eyes super(stock dapur)

      Maaf Tok sy unGrab utk zamrud dulu..jika ada rezeki,sy grab ..tq Tok muda

      Padam
    3. insyallah tuan, alhamdulillah

      Padam
  12. Tok saya ada grab item ZKAR & A-PSEH . Payment done dgn mr baz . 😅

    'MRL'

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan pd dengan mr baz tuan, brg dengan tok skrg, hantar ke no PA tok 1 lagi sebab brg ada dengan dia dan tok berada dengan dia skrg 0127845231.kalau tuan hantar ke mr baz, brg tuan tak sempat sampai nanti

      Padam
  13. Salam Tok..grab ZKRS satu..Payment done..

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum tok...maaf ye tanya..2 item ni masih ade lagi?
    1)azimat zkar
    2) kalung feroz 3a
    -kalau ade lagi mtk tlg tok bgtau ye..hehe. insyaAllah klau msh ade sy nk grab skali dgn keris tu ye tok dan tok blh bgtau total semua ye..trima kasih tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1. azimat zakar dah habis stok dapor dalam masa tok dok kira ni,
      2. kalung feroz tu tuan sila rujuk ulasan pelanggan lain di bawah ya, kalau tadak org grab,maka ada lah tu

      Padam
    2. Assalamualaikum tok...pmbayaran selesai di buat utk 3 item...td PA smntara tok bagitau 3-3 item yg di hajat ade..detail sy dh info PA tok gak..

      Padam
  15. Done payment for cincin tiger eyes
    Sudah whatsapp PA Tok...

    BalasPadam
  16. Tok azimat zakar ada lg x tok?
    Keris singa baring dgn mbdian cpt jdoh kawen rmai ada lg x tok?
    Klau ada nk grab..

    BalasPadam
  17. Maseh ada stock dapor ke tok mandian cepat jodoh dan azimat zakar..kalau ada saya grab tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dua dua dah xda stok dapor kecuali yg tok dah pamirkan.

      Kalau yg zakar maybe. Tapi kena tanya pa tok 0127845231

      Padam
    2. Ok terima kaseh tok..saya tanyakn PA tok

      Padam
  18. Tok..azimat zakar ade lg x?payment sy dh bankin 19hb skli yakuk hitam 6rays..moga2 ada la 1 utk sy..😅

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami