Khamis, 15 Jun 2017

CINCIN DELIMA BURMA STOK MEGA










SOLD OUT
TN MENTERA MISTIKA

* Ini ialah gambar High Resolution, anda boleh zoom sedekat mana anda mahu selepas ia di muat turun


Buat masa ini tok masukkan di sini dahulu dan sememangnya di bulan ramadhan ini tok menjalankan promo mega. 

Item ini mempunyai kelebihan dan khafiat di dalam membantu :

Pengasehan ampuh secara alami

Penunduk Manusia 

Kebaikan perubatan dan kesihatan

Penaik aura diri dan tubuh

Penakhluk Jiwa 

Dan tok perlengkapkan ia dengan khodam berupa Burung Rajawali di dalam memperkuatkan kelebihan alami di atas KHUSUSNYA pengasehan dan penunduk dan penakhluk.




Item ini bernilai RM 3800 di pasaran.. ini harga ikhlas bukan untuk memprovoke anda. Di Johor bahru ia semurah RM 2800 ( tok tau pasal tok pernah beli 1 dulu utk pakai sendiri ) tapi yang tu kosong dan hanya ada khadam alami sahaja. 


Di sini Tok ingin memberi anda peluang untuk memberi anda harga FIX price dan tok berjanji jika anda ada kenal mana mana VIP atau mana mana Dato dan kenamaan walau boss anda sendiri dan mereka meminati cincin, Tok JAMIN anda mampu menjualnya ( jika nak jual ) pada nilai Termurah kepada mereka Sebanyak RM 2800. 

Sebenarnya warnanya lebih cantik dari ini, namun di sebabkan permukaan dan airnya sangat cantik dan jerneh, ia memantulkan kembali cahaya LED ke arah lensa kamera. 

Ambillah peluang ini untuk menggandakan wang anda dengan segera.. tak perlu skim skim cepat kaya, meh sini tok ajar anda bisnes.



Kod Produk : CD5BMA 15617 S19
Bentuk : Cincin delima Burma GRADE AAA
MAHAR : RM 3800

Promo Ramadhan : RM 1200
( Kos ini cover penghantaran semenanjung / borneo shj ) 


8 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalammualaikum tok.payment done.nnti sy anta detail ke tn baz..alhamdulillah.tksh tok

      Padam
    2. Waalaikumussalam wbt tuan.. Alhamdulillah.. Alfu syukran, Jazakallah..

      Padam
  2. Tahniah tn.. mmg cantik.. sejuk mate mandang.. rezki tn.. alhamdulillah..

    BalasPadam
  3. Wa Antum fa Jazaakum Allaahu Khayran tok...1st time tngok,xtentu arah dibuatnya.smpai tumpah air milo dimeja hihi.rasa mcm dipanah.tu pn ambil masa juga nk grab.akhirnya dgn lafaz bismillah,jd milikku jua..tksh Allah.sngguh indah ciptaanMu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha... Macam tu jugakla tok ni tuan..Kekadang xkeruan klau ada yg berkenan, smpai termimpi2.. Tahniah tuan, dh jd milik tuan :) Alhamdulillah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami