Rabu, 14 Jun 2017

MUSTIKA AWAN




















































Pelek aih nama tu, mustika awan pulak.. xda lagi dalam sejarah nama macam tu..selalu nak nama pahlawan gagah gagah saja kan haha.. mana mana lah labu.. asalkan barang meletop. 

Bagi tok item ni istimewa.. warna kelabu..bila suluh lain pulak warnanya.. aih pelek sungguh.. ya..inilah kehebatan ciptaan yang maha esa... itu maksudnya komposisi dalam mineralnya unik. 

Item ini tok perolehi melalui penarikan zikrullah di Ulu Changkah semasa tok dalam proses nak mengambil sejenis minyak wangi Kayangan.. ada 1 hamba Allah dah melihat minyak wangi tu, tengokkan bekas tu saja dia dah takut nak beli..haha.. tu sebenarnya untuk tujuan tarik duit la, ada 1 jemaah minta katanya ada guru di Pahang nak buat tarik duit , jadi nak pakai minyak kayangan.. mcm mcm larr. dulu dia nak minyak jin..tapi sebab minyak jin dah banyak org dok amik dan jual..la nak minyak kayangan pulakkkkk dahhh.. jangan setaun dua lagi nak minyak syorga dah la.. penin kita guru yang dok mohon ni..nak mohon lagu mana minyak syorga?...kita ni pun belom tentu p syorga..aih penin penin.. 

Kegunaan sebagai :

Kewibawaan tinggi 

Penarik kekayaan sama taraf geliga Ulung tapi harga bawah geliga ulung. 



Sapa la akan mendapatnya.. Alhamdulillah rezeki la. 


Kod Produk : GB4 7617
Bentuk : Mustika Awan
MAHAR : RM 600

Promo Ramadhan : RM 300???


Amik p la : RM 200

9 ulasan:

  1. Minyak wangi bunisn tu wangi ke tok ? Boleh buat pakai harian tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. rugilah buat pakai harian tuan, tapi apa salahnya . Dunhill silver pun dah beratus kannnnn

      Padam
  2. Yag mana tk berkemampuan nk nyambor geliga ulung jenis ni pun o.k dah..corak hampir sama cuma kaler lain cikit..yg penting khasiatnya tu haa..

    BalasPadam
  3. cantik..tp keadaan x mengizinkan lagi😊

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih tuan, Jazakallah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami