Selasa, 13 Jun 2017

CINCIN DELIMA CINDAI PUTERI BALQIS








SOLD OUT
TN UBIKAYU

Item terbaik hari ini... delima yang amat menawan dan menikam Kalbu, di padankan dengan cincin  perak 10 asli yang cantik designnya. Alhamdulillah

Tok tak boleh nak masukkan cincin semuanya memandangkan..ya lah..modal hahaha.. tak berapa biasa dengan item bermodal nih... lemah semangat..kita dah biasa un modal. 

Delima cindai ini mempunyai kelebihan alami sama dengan delima lainnya, cuma ya lah setiap batu bezanya dari segi warna, bentuk urat dan pandangan mata anda dan citarasa memasing. 

Delima ini tok nak berikan anda mahar special kerana ada 1 je pun jenis ini . dan ia di berikan isteri bunian tok iaitu Puteri Balqis, jangan nak meneropong bini org k, berdosa hahaha


Kod Produk : D5CINDAI 10617 S20K
Bentuk : Cincin delima cindai
Saiz : 20
MAHAR : RM 200

9 ulasan:

  1. Balasan
    1. Baik. Mudah mudahan ada rezeki tuan ya

      Padam
    2. Insyallah Tok.adjust size 17.tqvm Tok

      Padam
    3. ...tak boleh adjust tu tn. Jadi lepaskan dgn sayalah? Mcm? hahaa..

      Padam
    4. Baik tuan.. nanti pesankan kepada mr baz ya insyallah ada cincin idaman tuan, ada banyak design tu, mintakkan mr baz tjukkan design lain yang sama saiz sama padan dgn batu

      Padam
    5. Payment done Tok.sy update ke tuan Baz.adjust ke size 17

      Padam
  2. cincin tok design mmg terbaik cantik

    BalasPadam
  3. Salam tuan. Nak tau, Delima cindai semua sama ke dari segi komposisi?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami