Selasa, 27 Jun 2017

CINCIN RAJA MANI GAJAH




























Tudiaaaaaaaaa... barang rare baru keluaq... takpa... selain raya macam lah tak pakai cincin di hari biasa kowttt?...


Cincin Raja Mani Gajah nak jadi MGT dah tu salah satunya


Bab pengasehan lar.. ni kos cincin anggap saja tok bagi na, kalau x padan , bagitau, insyallah kita tukar hak lain saja


Pakai dan automatik kelebihannya, cara jaga...?.. x susah, jangan saja saja langkah dah la.. tu nama dia carik pasal haha.. 


Kod Produk : CRMG 21617
Bentuk : Cincin Rmg
MAHAR : RM 450

Promo Idulfitri : RM 200

12 ulasan:

  1. slmat malam tok..mr baz dh sihat ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah sihat tuan, kebanyakan item sudah di hantar sebelum raya tuan, dan sebilangan kecil akan di hantarkan esok, pos laju masih tak buka di raya ke 3 . esok raya ke 4 baru buka

      Padam
  2. 2a cun..tpi ni nampak cam lag merah pada mgt combong tok

    BalasPadam
  3. Aiik mana pi batu ular dgn cincin rezeki td??! Ghaib doh?!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu akan keluar jam 9malam ni jika jam 12pm x keluar. Semalam ia silap jadual haha

      Padam
  4. Balasan
    1. Ini saja ada tuan.kalau ada tok mesti akan update

      Padam
  5. Balasan
    1. cincin takda, batu ada..tapi bukan mcm ni lah

      0127845231

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami