Isnin, 19 Jun 2017

AZIMAT KUAT ZAKAR



ZKRS 1A
SOLD OUT
GUNAWAN
















ZKRS 2A
SOLD OUT
M.SHAROM















ZKRS 3A
SOLD OUT
M.SHAROM

















ZKRS 4A
SOLD OUT
SAIFUL IZZAN


















ZKRS 5A
SOLD OUT
HERWAN.J
















ZKRS 6A
SOLD OUT
EN.AKMAR
















ZKRS 7A
SOLD OUT
FAIS I.M


















ZKRS 8A
SOLD OUT
SAIFUL IZZAN


















ZKRS 9A
SOLD OUT
EMIR


















ZKRS 10A
SOLD OUT
TRY ME



Azimat Kuat Zakar 


Kelebihan ada 2. maap na tok x dan nak menulis panjang sebab kejarkan esok awok awok nak qhoje, jadi tok la ni kalut amik gambar dan menaip pulak di sini.. berasap laptop haa


Kelebihannya ada 2 :

Kekuatan Zakar 

Penarik nafsu kaum Hawa kepada pemilik



CARA AKTIFKAN :

Pegang dan asapkan dengan asap rokok.. apa apa rokok pun takpa, nak pakai buhur pun boleh.. asalkan ada asap dan wangi... surya wangi ok


CARA PAKAI:

Simpan dalam poket dan berniat, kalau "Nak" tenung dan lawan Merenung... Try




Kod Produk : ZKRS
Bentuk : Azimat Zakar
MAHAR : RM 35

138 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok..sy dh sttle payment td..tapi resit x keluar..mesin trus tgendala..ni sy dh buat report kt rhb bank..kang sy send no report kt ws tok yaa..bukti sy dah lakukan pembayaran

      Padam
    2. No report:21051695..staf rhb tu kata duit stuck kt mesin..esok dia send report kt email sy tok

      Padam
    3. Terima kasih tok..kelam kabut cri bnk td 😂

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Balasan
    1. mcm x dapat , tapi xpa, stok dapor banyak lagi sebenarnya tuan, yang tok masukkan ni sampel saja, masih ada stok dapor dalam 80 set, silakan sahaja. buat payment mcm biasa, dan esok item akan di hantarkan

      Padam
    2. Tuan dapat 1 no 9a. takpa 10a amik stok dapor, terus order kpd pa tok 0127845231 ya akan stok dapor

      Padam
    3. Ok tok..pastu tok selain asap rokok apa lg yg boleh berasap dan kat mana boleh dapat ye tok..

      Padam
  5. Balasan
    1. Ermmm bank reject pula tok,hurmm...tak ada rezeki sy,harap tok beri kelongaran bank in pagi2 esok selepas bsn buka

      Padam
    2. insyallah jika ada rezeki tuan, usah risau, stok dapor ada lagi tuan dalam 20 bilah..silakan sahaja, brg semua sama saja

      Padam
    3. Alhamdulilah...pagi esok ya tok

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Sy grab 2a...sbb 9a dh org paid

      Padam
    2. Maaf Tok Muda .. Mohon stok dapor tu Tok... Sy xperasan 2a juga dh ada org grab.. Sy dh terus paid

      Padam
    3. baik tuan silakan whatsapp pa tok utk request stok dapor ya 0127845231, esok dia kira berapa nak dan akan terus hantar

      Padam
    4. Ok Tok... Sy dah update PA Tok... Trima ksh Tok

      Padam
    5. baik, stok dapor ondaway, terus buat bayaran dan esok kita hantar, brg sama sahaja usah risau, mcm klon benda ni

      Padam
  10. OK KALI NI BETUL2 NA

    Sapa grab dulu , tok bagi masa

    1 JAM buat bayaran

    dalam 1 jam xda payment done, org lain boleh terus PD tanpa menunggu .... tolong tunggu.. tuan mazlan...tolong tunggu naaa hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ...tidak dpt mengasap tok, haha...

      Padam
    2. tok, cmne nk tau boleh wat payment ke tak?

      Padam
    3. sapa grab dulu dan dia ada 1 jam buat bayaran. tu saja

      Padam
    4. stok dapor banyak lagi tuan, silakan sahaja. brg sama rupa paras, dan akan di poskan esok

      Padam
  11. Balasan
    1. payment done tok .paypal
      watsup admin terimakasih

      Padam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. request stok dapor , buat bayaran macam biasa dan request stok dapor ya tuan

      Padam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Balasan
    1. Payment done tok ZKRS 6A,Detail dah whatapp ke PA Tok

      Padam
  17. Balasan
    1. Tuan silakan order stok dapor ya... hantar ke 0127845231 dan minta stok dapor ya

      Padam
  18. 1A- GUNAWAN
    2A- MUHD SHAROM
    3A- MUHD SHAROM
    4A- SAIFUL IZZAN
    5A- M IZANI ABD
    6A- EN AKMAR
    7A- zuly enam
    8A- SAIFUL IZZAN
    9A- EMIR
    10A- TRY ME

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok ad acc cimb x..mybnk offline..pintu dia kunci..cimb shj dah on9

      Padam
    2. xda tuan, tok ada rhb dan maybank sahaja. takpa item ni banyak lagi ya sekejap tok memokan

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  19. di atas ialah org yang grab dulu..

    BAGI YANG TAK DAPAT SILAKAN WASSAP PA TOK SEGERA 0127845231 DAN ITEM TUAN TUAN AKAN DI PEROLEHI ESOK JAM 4.30PM. DAN IA AKAN DI POSKAN ESOK JUGA.

    JADI SEKIRANYA ADA DI SINI YANG LEBIH GRAB... MAKA SILA AMBIL STOK DAPOR YANG MASIH BANYAK, SILAKAN

    BalasPadam
  20. Grab Stock dapur 1 tok
    -Akmal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan, semua stok dapor yang tuan tuan nak , mboleh terus maklumkan pada PA sementara tok 0127845231 , dia akan kira berapa set dan esok settle

      Padam
    2. Baik Tokmat. Done ws :)
      -akmal

      Padam
    3. Yg grab stok dapor,kna bt payment dlm masa 1jam jgk ke?

      Padam
    4. Paid
      -akmal

      Padam
  21. Balasan
    1. baik terima kasih, htr terus ke 0127845231 ya

      Padam
  22. SELEBIHNYA SILAKAN REQUEST STOK DAPOR YA, MASIH AVAILABLE

    Untuk cepat, terus buat bayaran mcm biasa, hantarkan ke 0127845231 dan item akan terus di hantarkan esok, pihak kami terkejarkan pos laju yang off 23hb

    BalasPadam
  23. Balasan
    1. Payment done

      Re: 4483587897

      Dah whatsapp to asst Tok Mat

      Terima kaseh

      Padam
    2. sama sama tuan alhamdulillah... maklumkan ke pa tok ya 0127845231

      Padam
    3. Tok, aktifkan dgn asap tu sekali jer or tiap kali nak pakai?

      Padam
    4. sekali aje ya tuan... kalau nak bersama letakkan bawah bantal

      Padam
  24. Balasan
    1. silakan, bagitau ke pa tok terus ya, dia akan kira dan bahagikan 0127845231

      Padam
  25. dah wasap PA TOK..buat PD ptg esok blh Tok?

    BalasPadam
  26. Payment done tok
    Zkrs 1pc stock dapur
    Tok check evernote pls
    Ada message
    Take action pls
    Tq tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tuan terima kasih, evernote tak dapat balas mesej tuan jika ada. ia utk amik order sahaja, dan tok dah minta PA tok dua dua semak

      Padam
    2. salam Tok..saya punya smpat pos tak tok?dh wasap PA Tok selepas update ulasan PD kat sini..tp mcm blm d baca..

      Padam
  27. Baik tok terima kasih
    Saya dah msg details kat admin tok

    BalasPadam
  28. Balasan
    1. Grab stok dapur tok .
      Payment done ke tuan baz .

      'MRL'

      Padam
  29. Grab stok dapur...ade lg ke?mcm laku keras nih....

    BalasPadam
  30. grab stock dapur tok payment sebelum 12 tengah malam ni.....19 jun tok....ŕ

    BalasPadam
  31. Fuuh hot item paling laris. Klu ada yg blh tahan lama lagi laju tok. Hahaha

    BalasPadam
  32. Tok pymt utk stok dapur bg azimat zakar done tok

    BalasPadam
  33. Tok stok dpur ada lg x

    BalasPadam
  34. Dah wassap mr.baz n payment done
    Reference number 4485621911

    BalasPadam
    Balasan
    1. 0127845231 Puan Jamilah ya amry..baz tak sihat skrg

      Padam
    2. Owhok tok dah wassap detail payments kt puan jamilah

      Padam
  35. assallam tok.......payment done

    BalasPadam
  36. Assalamualaikum wbt.. Masih ade x lagi tok item nie?

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum wbt.. Masih ade x lagi tok item nie?

    BalasPadam
  38. Grab 1 jika maseh ada stock dapur tok

    BalasPadam
  39. Tok,simpan dalam poket seluaq atau baju?

    BalasPadam
  40. tok, saya x jelas cara pakai nie. asap kan, stiap kali nk kluar ke ataw asapkan skali je.

    -saiful-

    BalasPadam
  41. Assalam tok..ad stok dapur lagi x???

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan.. ia ada 24 unit sahaja, tok nasihatkan tunggu dalam masa 48 jam ya..kemudian PA akan mengetahui jika ada lagi atau tidak

      Padam
  42. Tok..azimat ni ada lagi dak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya masih, stok baru masuk ada 3 zakar tuan, lagi ganas, tunggu ia keluar esok insyallah

      Padam
  43. Alhamdulillah,, sye menunggu tok,, hehe,, pagi tadi dh bank in untuk 2 item nie tok,, jika mahar dh lain, esok sye tmbah ye tok,

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah terima kasih tuan.. alah takpa lah tuan, kasi tuan mahar sama saja.. esok baru kita boh mahar lain ya tuan, esok tu lain punya cerita lar

      Padam
    2. Alhamdulillah,, mulia hati tok,, terima kasih bnyak2 ye tok ,, telur dh pyment done, nanti sekali je la tok pos dgn azimat nie

      Padam
    3. Alhamdulillah,, mulia hati tok,, terima kasih bnyak2 ye tok ,, telur dh pyment done, nanti sekali je la tok pos dgn azimat nie

      Padam
    4. Mff tok sibuk sikit hari nie,, tuan sharom dh tlong grabkan sye 2 biji azimat baru, lepas berbuka sye bank in rm170 ye ,, 170,80 jadi 250

      Padam
    5. Pament done tok lepas berbuka tadi,, rm170

      Padam
  44. Assalamualaikum tok.. stok dapur ada lgi x? Klu ada sy nak grab 1..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurm.. sila tuan tanya pada PA 0127845231 sebab item ni dia simpan. tok tak pasti pasal restock dah 3x tapi item masih tak cukup.. apa pun sila tanya dia tuan

      Padam
  45. item dapor slmt sampai, thank u.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami