Selasa, 20 Jun 2017

TRACKING CODE

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera 

Alhamdulillah, kesemua item ini baru sahaja di hantar oleh runner kami ke Pejabat Pos Laju dan dalam masa 3-4 jam anda dah boleh semak statusnya ya. 

Tarikh akhir pengeposan barang ialah pada 23hb Jun 2017 di mana pos laju akan menutup perkhidmatannya sementara sempena hari raya. Item anda selebihnya selepas 23hb akan di poskan pada raya ke-4 seperti biasa. 

Permaharan boleh di lakukan seperti biasa. 

Blog Geligabunian hanya bercuti pada 

1. Malam raya 
2. Hari raya pertama

Kami akan bekerja seperti biasa pada Hari raya kedua. 

Namun...haaaaaaa... Hari raya pertama jam 12pm.... kami selalunya ada barang best untuk di maharkan pada mahar yang best... insyallah.. semoga kami tak lupa memasukkannya haha.. 



1. Tn M. Shahrul, Hulu Trg : EP 088551717MY

2. Tn Hairil Amry, KL : EP088552111MY

3. Tuan M.Shahidan,S.alam : EP088552139MY

4. Tuan M.Norsham, Seremban : EP088552142MY

5. Tuan Rosli, Kajang : EP088552156MY

6. Tuan S.Fitri, KL : EP088552160MY

7. Tuan Khairulrizal, Ipoh : EP088552173MY

8. Tuan Nizam,Seri Kembangan : EP088552187MY

9. Tuan Ikmal.H, Lumut : EP088551703MY

10. Tuan M.Fafiq, BBB : EP088551725MY

11. Tuan M.Izani, KL : EP088551734MY

12. Tuan Muhamad *****, Kedah : EP088551779MY

13. Tuan 7737, Selangor : EP088551765MY

14. Tuan Affan, PP : EP088551751MY

15. Tuan M.Noor, N9 : EP088551748MY

16. Tuan S.Mohd , Kedah : EP088551782MY

17. Tuan Nazirul.AK, Selangor : EP08855197MY

18. Tuan M.Irwandi, Sarawak : EP088551796MY

19. Tuan Jefri, Sarawak: EP088551805MY

20. Tuan Azhar, Johor : EP088551819MY

21. Tuan Sharul, Johor : EP088551822MY

22. Tuan Fakhril, Selangor : EP088551663MY

23. Tuan Abd Rahman, Selangor : EP088551941MY

24, Tuan Rahizad, Perak : EP088551677MY

25. Tuan A*P Az***, KL : EP088551685MY

26. Tuan Firdaus, Melaka, EP390483801MY


22 ulasan:

  1. Assalam tok..sy dah send resit berserta alamat kt no Pa baru..tpi x read lg..sbb jumaat ni nak blik kg dah..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. dah hantar tuan... tu kat atas ada nama tuan, sila tuan semak, kami akan semak juga ya tuan..

      Atau tuan ada hantar order baru pada hari ini, yg kami hantar tu order semalam

      Padam
    2. sy sttlekan semua mahar item mlm td..bereh tok ๐Ÿ˜˜

      Padam
    3. Sy pon masih mnunggu jgk ni tok..arap sampai blom raya.

      Padam
    4. Tok..pn jamilah x baca ws ari ni ke tok?..sbb klu item pos esok,in Shaa Allah jumaat dh smpi..tkt lmbt kena hold kt pjabat poslaju je..

      Padam
    5. boleh amik di pejabat pos laju tuan. tok dah gerak dia bangun tido tuan, utzah jamilah akan balas lepas solat

      Padam
    6. OK tok..bereh..thanks u tok ๐Ÿ˜˜

      Padam
  2. Tak ada juga tok . Tapi pagi tadi PA tok dah bagi no tracking kat saya . EP088551725MY

    Mrl

    BalasPadam
    Balasan
    1. isk... tak ada?

      Ada dah tuan

      Jun 20, 2017
      08:59 pm
      Item posted over the counter
      Pos Laju Kota Damansara
      Jun 20, 2017
      03:01 pm
      Item dispatched out
      Pos Laju Kota Damansara

      Padam
  3. sambung ayat tok... semoga kami juga tidak lupa untuk melihatnya haha..

    BalasPadam
  4. Salam tok. Nama sy xde lg huhu. Ade send da detail payment dkat evernote

    BalasPadam
  5. salam Tok..nama saya x ada Tok

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum..tok, sorry lari topik sikit..berkaitan pil energy..sy blum dpt sebarang whatsapp dr tok..harap maklum..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. whatsapp 0109026882 tuan

      mungkin dah terkebawah, hantar sekali lagi nak buat ia jadi dok atas mesej tuan tu

      Padam
  7. Sy dah hantar msg kat pa baru tok. Tapi belum read. Payment petang semalam. Tq tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hola dia dok kalut pack dari jam 3.am sampai jam 8am tadi tuan..

      Padam
    2. hehe...esok smpat pos lagi x tok..skrg ni tgh duk nk buat pd utuk 1 item lagi..nti blh pos sekali

      Padam
    3. tok dah gerak ustazah jamilah bangun dan buat pos brg

      Padam
  8. errrr post utk S.Fitri KL tu utk S.Fitri atau L.Fitri? heh heh takut salah org jeee....peace.....

    BalasPadam
  9. Hehehe baik Tok...nampaknya item AQ kena hantar dgn Telur Cendrawasih... Kalau dapat grab laa hihi payment esok pagi ya tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami