Sabtu, 17 Jun 2017

GELIGA RIMAU


Untuk item dari 15hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 




==================================================




SOLD OUT
SECANGKIR77















SOLD OUT
ISKANDARJB






























SOLD OUT
TOK RIMAU














































































SOLD OUT
ADAMFX

















SOLD OUT
ADAMFX






























========================================
Untuk item dari 15hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 

===================================


Geliga Harimau Panglima Setia Megat Alam Yang Tok perolehi dari dirinya sendiri ini di gunakan di dalam pertempuran, peperangan, penggerun musuh, penggerun Jin dan makhluk Halus , Penaik semangat diri, Membantu pesakit lemah semangat atau di ganggu 

Nasihat Tok pakai pada diri sendiri ketika berubat orang sahaja, tak perlulah di bagi kepada pesakit, kang pesakit tu campak ke luar tingkap saja je hahaha.. nak mencarinya celah rumput dah 1 hal pula kang.....

Panglima Setia Megat Alam Adalah nama gelaran dan hampir sama gelaran di semua kerajaan alam Bunian, sama la dengan gelaran di alam kita  ni, Dato Dato Paduka apa semua tu. Mereka sendiri punya nama mereka sendiri di dalam kehidupan seharian mereka. 

Panglima ini mempunyai seekor harimau bagi mengiringinya di dalam peperangan di alam sana, Kalau tok nak ceritakan ciri ciri harimau ni kang ada jugak kang yang kata tok terpengaruh filem filem hahaha... susahhhhhhh....

Ok baik baik, apa pun kita berbalik kepada khasiat geliga ini sahaja.. tok x jau bercerita macam dulu, nanti ada pulak yang menjadi obses , tok kalau boleh nak didik masyarakat agar masih di jalan manusia tapi dalam masa yang sama melayakkan diri untuk merasa memakai barang barang macam ni.... takkan nak bagi freemason je pakai benda benda berkuasa macam ni utk menindas kita... Batu?.. Allah cipta Kowt... takkan Allah cipta utk kegunaan orang bukan islam dan di gunakan pula untuk menindas org islam...cuma masalahnya..org kita yang tak faham dan tak nak menerima Kejadian ciptaan Allah Yang Lainnya... Kita mudah lupa.


Ok lah, tok persembahkan kepada anda Item King Hyper rare hari ini ..... Ayah kata nak pencen dah tu... nasihat tok... belum masanya ayah pencen daa... insyallah dalam tahun ni banyak item best best akan keluar di dalam pelbagai gabungan sumber.... dari serata ceruk kg, ceruk negeri , negara .... tok sedang buat usahasama dengan agen agen mistik sedunia antaranya di Istanbul kita dah ada, di Aussie kita dah ada, Di India Kita Dah ada, Di Thailand Kita dah ada....  Yang buat lambat cuma, negotiate harga sahaja..... dan permasalahan dalam berspeaking...

Item ini di simpan di dalam timbunan beras jika tak pakai, nasihat tok, pakailah buat cincin dan bagi wanita, pakailah ia buat kalung. Insyallah


Kod Produk : G.MAULA 15617
Bentuk : Geliga Harimau Panglima Bunian
MAHAR :RM 150

Promo Ramadhan : RM 50

Untuk item dari 15hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 

35 ulasan:

  1. Assalam tok.baik tok.sy dh anta ke nombor tu.kesian baz.mg dia cepat sembuh..amiin.nak raya dah ni huhu.tksh ya tok sbb update :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, ya tuan.. sama sama tuan

      Padam
  2. Assalamu'alaikum tok...grab 1a..

    BalasPadam
  3. Payment done...send details ke new pa tok..Jazakallah...

    BalasPadam
  4. Tok, saya cuma nak share testimoni dengan geliga rimau ni . Saya ada beli dengan tok geliga rimau sebelum ni tapi dengan harga yg betul la bukan harga diatas . Hehe walau bagaimana pun apa yg saya nk share ni saya pergi kedai cincin saja tengok2 batu di kedai tu, tiba2 pakcik tu nak tengok batu geliga rimau yg saya beli dengan tok sebab saya selalu pakai cincin ni di jari kanan . Bila dia tengok dia terus nampak ada kalimah MUHAMMAD . Tapi belum berapa jelas lagi katanya . Dan pakcik tu suruh saya simpan dengan baik . Dan selama saya pakai geliga rimau ni perasan saya nk berhadapan dengan orang ramai tak gentar lagi . Wa'allahum . Semuanya atas izin Allah . Terima kasih tok .

    MRL

    BalasPadam
  5. 4a grab yg ni skli dngn mani gajah super ye

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. maybank 551016691626 my gemstone , htr detail, slip, nama, alamat, kod brg ke 0127845231

      Padam
  8. 6a sy lock tuan ye esok sy bank in

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami