Sabtu, 17 Jun 2017

JADE MELETOP


Untuk item dari 15hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 

=======================================









































































SOLD OUT
ABD MAULA
































SOLD OUT
ABG RAM


































































































SOLD OUT
Tuan Ibrahim MN



































































































SOLD OUT
Tuan Ibrahim MN














































































SOLD OUT
Tuan Ibrahim MN



















































SOLD OUT
ABD MAULA

















SOLD OUT
ABG RAM



















SOLD OUT
TN JIWA METAFIZIKA



DIJAMIN JADE ASLI dan dari Jenis TERBAIK.. sekiranya tidak JAMINAN Ganti Rugi RM 1000 dari Pihak Kami kepada anda..Saksi sekalian alam. 


Kegunaannya sebagai penarikan kerezekian, boleh di pakai sebagai cincin atau boleh juga di simpan sebagaimana kami menghantarnya kepada anda. 


Selain memilikinya insyallah dengan sedikit usaha Semoga Allah mempermudahkan segalanya kepada pemaharnya insyallah 



Kod Produk : JEDNIAN 15617
Bentuk : Jed Bunian
MAHAR : RM 33.25



=========================================

Untuk item dari 15hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 


36 ulasan:

  1. Grab 9A

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment Done tok

      Padam
  2. Balasan
    1. Ungrab la 7A tok...ingat nak ambil 29A sekali ngan 7A tapi tak ada rezeki

      Padam
  3. Balasan
    1. 7A dah di ungrab, jika tuan mahu, maka silakan

      Padam
    2. Payment done untuk 7A n 28A.

      Padam
  4. silakan tuan tuan, selepas anda grab, sila lihat jika dah ada yang grab ke apa ke ok, kalau xde, terus buat bayaran kerana kita di sini kejarkan tarikh tutup pos laju nak aidilfitri. atau order anda akan sampai lepas raya.. jadi kami kat sini sebenarnya di dalam kekalutan ke sana sini . Di Terengganu beroperasi, di Kuala Lumpur juga beroperasi

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok...grab 2A

    BalasPadam
  6. Assalam tok..Jade ni no bper yg xd grab lg yaa??

    BalasPadam
  7. Payment done tok Alhamdulillah.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami