Sabtu, 24 Jun 2017

MANI GAJAH SUPER ( PROMO MEGA )






SOLD OUT
IBRAHIM MN





























































SOLD OUT
HAMSAF HAMSAF





















SOLD OUT
TUAN MOHD FAZRI


Item ini...... Allahhhh....Jangan kata tok tak bagi peluang naaa... 

Ini ialah MGSuper. Mani Gajah Super yang tok maharkan RM 450-500 dulu dan kini dan selamanya, cuma UNTUK hari ini kerana kegembiraan tok merindui ramadhon.. maka tok belanja anda sahaja dengan jumlah ini , nak kata rugi tak rugi nak kata untung memang tak lah. 

Jadi tok pun x nak cakap banyak.. maka.. sesiapa yang buka update jam 3,00pm hari ini, 

Special untuk anda. 


Mani Gajah Super , yakni mani gajah paling power kekuatan pengasehannya dan berada di kelas pengecualian dari MGT , GMGB, RMG dan QMG. 

Untuk halaman ini sahaja.......... Tuan tuan / puan puan /  adik adik ... ini kali saja tok bagi peluang budak sekolah memilikinya... jangan kata tok kejam na di lain halaman haha



Kod Produk : MGS 21617
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : RM 109


18 ulasan:

  1. Pilihkan untuk saya satu Tok

    BalasPadam
  2. Assalam tok..selamat hari raya...maaf klu selama sy duk mahar brg ni,kot2 ada sy bt silap/salah,sy mtk maaf noh...sama la sahabat2 kt blog ni..sy mtk maaf byk2 noh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Alhamdulillah

      *السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه*
      _Tok Muda , ahli staff GBunian serta keluarga ingin mengambil kesempatan ini.... untuk memohon ampun & maaf atas segala dosa yang telah saya lakukan samada yang saya sedari atau tidak, dari tutur kata, teks, gambar, perbuatan serta teguran yang menyinggung perasaan semua samada dgn sengaja atau tidak sengaja. Moga ibadah sepanjang bulan ramadhan ini diberkati dan diterima Allah S.W.T.....In Shaa Allah_

      *"Moga dipertemukan kita semua dengan ramadhan yang akan datang"*

      *آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن*

      _*SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN*_

      Padam
    2. Selamat hari raya tok..may ALLAH bless ur family

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum tok.Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin dr sy skluarga buat tok skluarga,ahli staf GB,kkst & semua sahabat2 disini.mg kalian sntiasa dlm rahmat & lindungan Allah swt...amiin.Inshaa Allah

    BalasPadam
  5. Selamat hari raya Tok....maaf zahir dan batin.
    Grab 1A Tok

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. Ibrahim mn dah grab 1a saya grab 5a la tok...

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum tok muda.....saya grab 4A....confirm saya nk buat payment...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dh whatsapp ker tok n tuan Baz details....payment done.

      Padam
  10. Tumpang tanya tok... Mani gajah super ni boleh dimasukkan isian tak... Kalau boleh mintak tok masukkan isian pengasehan

    BalasPadam
    Balasan
    1. kekuatan alaminya pun dah amat kuat tuan, kalau tok masukkan kekuatan isian, kekuatan isian bukan sekuat alami jika untuk pengetahuan tuan

      Padam
    2. Ok tok faham. terima kasih byk2 tok..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami