Isnin, 12 Jun 2017

DELIMA PUTEH PUTERI SARI





Delima yang amat menawan sekali dan di berikan oleh Puteri Sari, ini tentang perjalanan tok dari terengganu ke Perlis tempohari, singgah demi singgah.. ritual yang tok jalankan di Banding sehinggakan hotel atas bukit tu tutup wallahualam kenapa..tok saja yang tahu heheh.. tapi kita bukan berniat pun, cuma kebetulan sahaja kawasan hotel tu duduknya sama kedudukan dengan istana di sana. 

Lihat betul betul delima ini, ada 3 warna dan 3 kelebihan :

Pelembut dan pengasehan

Peneutral pengaruh org berpengaruh di hadapan anda menjadi org biasa 

Penarik kekayaan dengan izin Allah SWT


Apa pun, nilaikan saja batunya, boleh terliur beb, apatah kalau dah letak cincin, lagi lah meletop harganya



Kod Produk : D5PTEH 11617
Bentuk : Delima Baldu
MAHAR : RM 400

Promo Ramadhan : RM 150

20 ulasan:

  1. Payment saya buat esuk ptg 13 jun sbb hari ni darul trustee kat brunei close public holiday

    BalasPadam
  2. Bismillah hirrahma Nirrahhim ambik

    BalasPadam
  3. Bismillah hirrahma nirrahhim ok tok saya ambik

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf tuan. Tuan Ares Lee sdh grab di atas. Jika tiada update payment dr beliau sehingga esok ptg, maka sesiapa shj bpleh terus grab dan buat payment. Harap maklum ya

      Padam
    2. Saya akan buat payment esuk ptg selepas waktu bekerja. Waktu bekerja habis jam 2pm, payment akan dbuat probably jam 3pm paling lambat

      Padam
  6. Balasan
    1. Sila berhubung dgn Mr Baz utk stok ya 0178259540

      Padam
  7. Siapa yg dpt memilikinya tok, hari ni public holiday kat brunei, pembayaran cuma dpt dbuat esuk...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami