Isnin, 19 Jun 2017

STOCK DAPOR SEMUA ITEM



ZAMRUD COLOMBIA TERJAMIN ASLI 31 BIJI











MANDIAN JODOH 10 SET












KERIS AZIMAT 15 SET














AZIMAT ZAKAR DAN PENAIK NAFSU WANITA 24 UNIT



Alhamdulillah, semua item stok dapor mencukupi untuk tempahan anda . 

Terima kasih kepada mereka yang dari semalam terus melakukan pembayaran dan mempercayai urusan kami di sini tanpa ada rasa was was, sebagai imbalannya, ini lah dia item terbaik untuk anda semua. 

Bagi yang belum melakukan pembayaran semenjak semalam, minta maaf semua stok dapor ini sudah SOLD OUT belaka. 

Ini cumalah paparan mereka yang membayar stok dapor , Item mereka akan di pos hari ini, sekali lagi terima kasih atas kepercayaan anda kepada GBunian dan Tok Muda, Alhamdulillah.

16 ulasan:

  1. Salam tok..
    Sy grab azimat zakar satu,
    Mandian jodoh dua,
    Keris azimat satu...jap g sy bank in...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau satu satu, insyallah lepas..kalau banyak x lepas dah..ni cukup2 org bayar semalam sebelum jam 5am

      Padam
  2. Tbaik la tok...mmg harga mmpu milik lah...insallah taun dpan buat lg ye tok..

    BalasPadam
  3. Jadi dah habis lah semuanya ya tok..melepas lah pulak tak sempat

    BalasPadam
  4. Sory ea tok..klau mcm tu sy grab suma item satu ea tok..sat g sy p bank in..

    BalasPadam
  5. Klau mcm tu sy grab satu item satu ea tok...klau ada lh.klau xda dh xpalh xdak rzeki....

    BalasPadam
  6. SalammTok. Set mandian jodoh ada lagi ke?
    Jika ada nak grab 1.

    BalasPadam
  7. Tok payment done utk 3 item..
    Azimat zakar,Mandian jdoh,Keris azimat

    BalasPadam
  8. Tok grab Keris 1
    Grab zamrud Colombia 1

    BalasPadam
  9. Tok payment done utk keris azimat,Mndian jdoh dgn azimat zakar..detail dh send kt p.a tok

    BalasPadam
  10. Payment done tok, utk Keris 1 zamrud Colombia 1.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami