Ahad, 18 Jun 2017

SUPER MEGA SALE AIDILFITRI ( GILA PUNYA DASYAT DIA PUNYA SALE TAU TAK )












Insyallah , pada malam ini semua pelanggan GBunian akan di sajikan dengan pelbagai item Yang sentiasa menjadi buruan, dan ia akan di maharkan pada mahar SUPER MEGA SALE.. Contohnya Zamrud Colombia asli pada spot terbaik pada mahar RM 100 sebiji... yang sebelum ini di jual pada harga RM 1000 sebiji... Ya ka ni?... melawak apaaa?... sungguh... tak tipu.. kita aci p buat sijil lagi kalau mau.. hahaha. So, Update Super Mega Sale ini akan bermula pada jam 12.malam ini sehinggalah esok hari.. tudiaaaaaaaaa...


Pernah tengok peniaga jual online Cincin cincin best termurah sampai 50 biji dalam 1 halaman?... tadak org lain kecuali Tok Muda.... pernah tengok zamrud colombia air baeeekk punya RM 100?....Tadak org lain kecuali Tok Muda sahaja insyallah.... alahhh, apa la sangat setahun sekali ja kan bahahahahaha....


Sapa cepat dia dapat ler... esok kerja?... takpa.. kalau ada rezeki tak kemana juga..


Date Kita di :


www.geligabunian.blogspot.com


Pada Jam 12.00 Malam Ini


===============================


PERATURAN

Siapa GRAB dulu dia dapat dan kemudian ada MASA 1 JAM melakukan Bayaran, ini promo mega Grab 12 jam tak di gunakan.... kerana..semuanya adalah dalam kadar mampu milik... nak habaq bagi MEGA SALE Ini adalah yang paling GILA, Paling MURAH dan Paling Best selama GBunian di Alam MAYA.... Dan kita nak yang PALING LAJU SOLD OUT

Selepas tiada ulasan Payment done dalam 1 jam , maka pelanggan lain boleh terus Payment done. 

Online Banking Offline jam 12.00malam - 1.00am Sahaja





================================

Zamrud Colombia air kaca : RM 1000 --->MEGA SALE : RM 100

RMG Grade Super : RM 450 ---> MEGA SALE : RM 100

Cincin Mata Rimau Class super : RM 250 -> MEGA SALE RM 35

Permata Mata Rimau Class Super : RM 80---> MEGA SALE RM 25

AZIMAT ZAKAR : RM 300--> MEGA SALE RM 35

Dll........SUPRISE!!!!!!!!!!

15 ulasan:

  1. Aduyai...pokai gini tok oiii...gila pnya sales pnya la pasal..cobaaaaan

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pokai tuan, tengok la nanti.. baikk punya... 1 tahun sekali saja tuan... x amik rugi besau den kobar k ekau

      Padam
    2. Perghhh..mleleh gini tok..

      Padam
  2. Assalammualaikum tok
    Maaf nak tanya. Knp ulasan saya lambat keluar bila dtaip kena minta kebenaran dari tok dulu baru dipapar. Maaf tok bertanya. T.kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, nampaknya dah lama tuan tak mai ke blog tok ni ya.. skrg semua komen type dan terbitkan sahaja, admin akan publishkan selepas di semak tiada unsur bom mengebom, unsur perdebatan negatif , unsur yang membawa gejala tidak sihat, namun dalam masa yang sama... untuk membuat komen di sini, pengguna di beri kelonggaran tak perlu akaun apa apa , kalau dulu kena daftar dengan gmail kan. skrg tak perlu, tanpa nama pun ramai skrg.

      komen tuan akan di pamirkan juga, jangan risau ..

      Padam
  3. Saudagar Faqir18 Jun 2017 11:04 PTG

    betul2 menguji keimanan ni...
    mlm ni dok dpan bank jela jwbnye...haha

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum tok
    Maaf ingin bertanya. Knp setiap ulasan yang ditulis bila hndak dipaparkan lambat keluar dan perlu kelulusan tok dulu. Sebab seblum ini tak ada. Maaf tok bertanya. T.kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, dah keluar tuan... kekadang lambat sikit sebab admin atau tok xda depan pc , tapi semuanya akan keluar, tuan janganlah khuatir.. sentiasa refresh halaman ya.maaf atas kesulitan

      Padam
  5. Adess.....modal habis byk dh ni....tahun depan ada buat lg ker tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. minta maaf tuan, ini pun pertama kali kita mega sale, tahun depan wallahualam

      Padam
  6. Uishh brg baik ada mlm ni..kena stndby

    BalasPadam
  7. Tok kalau guna atm tak sempat nak bank in dah tok,dah off line

    BalasPadam
  8. Uihhh...memang terangkat mega sale nih, maknanya yg ada online banking shj yg boleh grab napaknyer...ushar jerlah

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami