Isnin, 12 Jun 2017

MG SUPER























SOLD OUT
TUAN ZULY ENAM





















Untuk kali ini tok ingin jadikan ia sebagai item promosi


Mani Gajah Super... Item lajen yang dulunya tok perolehi dari Sekutu, tapi di sebabkan dah lama x p Kelantan, maka tok dapatkan sendiri sahaja ikut lah apa depa nak bagi sebab tu lah tak selalu ada, kalau barang sekutu atau barang bermodal, nak adakan hari hari pun boleh.. tapi di GB.. ikut apa depa nak bagi. 

Mani Gajah Super.. makin di tenyeh jari makin kesat sampai berminyak di rasakan di jari.. lidah gerak tak kalau testh... maaflah tok tak test jenis ni.. sebab kalau tok test mau mau 1 gram tok nak jual rm 50k... tapi tok x nak mata tok ni terkatup dek tamak haloba... Alhamdulillah cukup lah dengan apa Allah Bagi pada tok selama ini dan terima kini

Mani Gajah Super ni kelebihan dia Super dalam pengasehan, Alhamdulillah pakainya kena atau takmkena kulit tadak masalah. 

Cakap banyak x guna, sama saja peginya.


Kod Produk : MGSUPER 29117
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : 450 Mlr /tiap satu

Promo Nuzul Quran : RM 110




10 ulasan:

  1. Assalam.Grab 1A.klau sy dpt grab,payment pagi besok ya tok.tksh

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm x dan tuan..takpa tuan grab menunggu ya

      Padam
    2. Owh yeke.org lain dh grab ya.ok xpa.sy grab mnunggu je.nnti tuan admin update ya samada sy brjaya atau tidak.tksh.sbb xdan dh nk pg bank malam ni huhu

      Padam
    3. 1a dan 3a masih ada tuan. Jika tuan mahu, silakan ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami