Khamis, 15 Jun 2017

MERAH DELIMA DIDIK MERAH AIR





SOLD OUT
TN MOHD FIRDAUS
















SOLD OUT
TN MOHD FIRDAUS

















SOLD OUT
TN RAJ
















SOLD OUT
TN AKMAR















SOLD OUT
TN NUSANTARA

















SOLD OUT
TN MOHD FIRDAUS













SOLD OUT
TN AWAN ZIK




















































SOLD OUT 
TN NUSANTARA















SOLD OUT
Tn Azhari Afandi

















SOLD OUT
TN LYKAN HYPERSPOT













SOLD OUT
TN AWAN ZIK



Merah delima mampu didik air dan ingin tok maklumkan anda ada di sini yang sudah ada merah pancarannya sedikit sekitar 5% dan ia boleh kelihatan sekiranya di masukkan ke dalam gelas lutsinar di bawah cahaya lampu, tok tidak ingin gradekan ia kerana sudah tentu tok akan asingkan dan menjualnya pada kadar minima RM 800 sebiji bagi yang sudah ada pancarannya, maka di sini ialah kebijakan anda sendiri memilikhnya, usah risau selebihnya juga akan menjadi merah pancaran jika anda menjaganya dengan baik mengikut ( cara penjagaan geliga lipan Geligabunian ) type ayat ini SEBIJI di dalam google dan anda akan menjumpainya. 

Tok tidak ingin bercakap banyak tentangnya, Insyallah tok yakin anda sebagai runner amat memerlukan, ingat pesan tok JANGAN KEJAR BARANG ORG , TAPI LEBIH BAIK KITA ADA BARANG KITA SENDIRI, tak raya tahun ini raya tahun depan mungkin giliran anda menjadi jutawan, tok hanya membantu anda menyediakannya sahaja

*Tiada stok dapor, tok mengeluarkan semua kekuatan stok yg ada


Kod Produk : IKUT GAMBAR
Bentuk : Merah delima
MAHAR : RM 200

Promo Ramadhan : RM 88

56 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tok pymt done tok.i watsapp kat mr baz pymt details

      Padam
    2. Alhamdulillah. Terima kasih ya tuan

      Padam
  2. Balasan
    1. kod lykan, sebab ada 2 kategori tu, tok lunsumkan sekali, ada 2 jenis kod
      MD5SM

      @

      MD5

      Padam
  3. Balasan
    1. Ok sy grab MD5SM 1A , 2A , 6A
      Ok yer tok...

      Padam
    2. Payment done... terima kasih tok...

      Padam
    3. Alhamdulillah. Terima kasih tuan ya.

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. dah di grab tuan..lihat update ulasan di bawah ya

      Padam
  6. MD5SM

    1a- M.FIRDAUS
    2a- M.FIRDAUS
    3a- RAJ
    4a
    5a
    6a- M.FIRDAUS

    ===================================

    MD5

    1a
    2a- M.SHAROM
    3a
    4a
    5a
    6a
    7a

    BalasPadam
  7. MD5SM

    1a- M.FIRDAUS
    2a- M.FIRDAUS
    3a- RAJ
    4a
    5a
    6a- M.FIRDAUS

    ===================================

    MD5

    1a
    2a- M.SHAROM
    3a
    4a- Nusantara
    5a- Awan Zik
    6a- Lykan
    7a

    BalasPadam
  8. Tok salah tu sye pnyer 7a tmbah satu lagi 1a kod md5

    BalasPadam
  9. 5a tn azhari afandi pnyer tok

    BalasPadam
  10. Saya grab md5 4a dan md5sm 5a tok

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Tok..sy amik cod je ngn baz..inshaa Allah mlm ni

      Padam
    2. Ade ngn tok ktanya..kna tggu tok balik woktapey dlulah sy amik byhand ye tok

      Padam
    3. yup. tp yg bukan org ganu, tok pos dari kl ni saja

      Padam
  13. MD5SM

    1a - M.FIRDAUS
    2A - M.FIRDAUS
    3A - RAJ
    4A -
    5A - NUSANTARA
    6A - M. FIRDAUS

    =====================
    MD5

    1A - AWAN ZIK
    2A - M. SHAROM
    3A - JOE KPN
    4A - NUSANTARA
    5A - AZHARI AFANDI
    6A - LYKAN
    7A - AWAN ZIK

    BalasPadam
  14. Selalu melepas delima merah air. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yg ni memang xde stok dapor dh tuan, tapi jgn risau, in sya Allah kami di GB akan berusaha cuba mendapatkannya khas utk pelanggan setia GB, in sya Allah

      Padam
  15. Payment done tok Alhamdulillah

    BalasPadam
  16. Tok..item ni baz ckap ade ngn tok ..jd smlm sy nk amik x dok..kna tggu tok balik dlulah sy amik byhand ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. yap. baik, selebihnya tok pos sendiri

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami