Khamis, 29 Jun 2017

CINCIN RAJA JIN


SOLD OUT
Conqueror  Aggrandize
















SOLD OUT
Tuan Ben















SOLD OUT
Tn Halim Mat



















Ada 4 sahaja buat masa ini. Multifungsi untuk hampir kepada semua kegunaan org org mistik di alam mistik. 

Tok ingin memperingatkan, sekiranaya anda di sini hanya meminati batu permata, maka jangan di maharkan cincin ini kerana pemaharnya perlulah seorang yang mahir di dalam dunia mistik sekurang kurangnya sebaya Guru Muda Kami. 

Cincin ini free saiz , maksudnya saiz jari mana pun mampu memakainya. 

Ulasan lanjut hanya akan di berikan kepada pemaharnya melalui Whatsapp tok. 


Kod Produk : CWAFRJ 27717
Bentuk : Cincin Raja Jin
MAHAR : RM 777

25 ulasan:

  1. cincin pemberian jin kerajaan atas ke ni tok???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya tuan. Sbnrnya nilainya ialah rm 7777
      77. Setanding dgn kelebihannya.

      Ramai mengimpikan akan cncn nabi sulaiman.tapi cncn itu cuma 1 dan di simoan oleh Allah di satu tpt.

      Tapi jika nak juga yg hampir setanding. Ini solusinya

      Padam
  2. Balasan
    1. w. salam wbt silakan

      guna di jalan kebaikan sahaja memerintah jin. guna jalan x elok 🔫

      Padam
  3. dah ada yg grab dah..nanti datang balik x item ni?klau nak deposit bape sekali??

    BalasPadam
  4. Tok, minta izin utuk buat payment sblm pkl 12 atau esk pagi tok. Ada masalah sikit tok.

    BalasPadam
  5. Payment done tok. Detail sy send kat evernote

    BalasPadam
  6. Tok adakah 3a masih ada jika ada saya nak grab 3a sebab saya tengok Tn Halim mcm dekat pic ambil 4a

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Payment done tok. Dah WhatsApp details ke tn baz. Terima kasih.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami