Isnin, 12 Jun 2017

AZIMAT WAFAQ TARIK BISA

3 Biji





Jenis Wafaq






Saiz




Ada 3 ni saja, maaf ...ni pun jenuh tok menunggu dan melalui perjalanan sebanyak 500 Kilometer bagi mendapatkannya lagi...tu pun..ni lah hai.. banyak ni saja. Takpa bab minyak, asalkan tok puas hati service anda. 


Azimat wafaq penarik bisa..item ni jarang ada di blog GBunian.

Di gunakan di dalam bidang rawatan alternatif dan mempunyai energy menarik bisa dalam badan. 

Pada suatu ketika dulu masa tu tok di Johor dan bertugas di AT5 Kota Tinggi ada seorang perawat alternatif di Johor lama menggunakan item di atas. 

Caranya di pegang di kedua belah tangan dan di genggam, kaki di lunjurkan dan tangan di letakkan atas peha. Duduk di situ selama 20 minit.

Insyallah :

Org yang tak boleh angkat tangannya akan mampu angkat habis

Org yang tidak mampu berjalan kerana masalah urat akan mampu berjalan semula

Orang yang kerasukan bila memegangnya akan meronta ronta kepanasan 

Orang yang sakit bisa bisa badan, kaki dan tangan , sakit kepala mampu di sembuhkan dengan izin Allah 



Selepas menggunakannya item mesti di rendamkan di dalam air mawar selama 1 hari bagi mengeluarkan semua bisanya dan air ini di buang di dalam tanah yang di korek. 


Ada 1 jenis lagi tiapnya di muka sebelah ( bentuk kerang hitam ) dan boleh di gabungkan menjadi pasangan, pilihan anda...  untuk di pegang di kedua tangan pesakit atau anda sendiri

Cuba dulu ke atas diri sendiri atau anggota keluarga bagi melihat keberkesanannya insyallah. 

SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT
SIAPA CEPAT DIA DAPAT


Kod Produk : P.BISASDAPOR
Bentuk : Penarik Bisa
MAHAR : RM 40 



37 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. Minta maaf tok, sy terpaksa ungrab dlu item ni, sebab xdpat nak masukkan paymentnya sebelum pkul 9.00 ni atas sebab2 tertentu.. Jadi kepada sahabat lain di sini yg berminat, silakan grab ye.. Terima kasih & maaf sekali lg tok...

      Padam
  2. Balasan
    1. Mohon pencerahan tok mat, item di atas jual sebutir-sebutir ke semua sekaligus..confuse pulak

      Padam
    2. Sebiji sebiji tuan. 1 biji Rm 40

      Padam
  3. Nampaknya tn lykan hypersport blm buat payment lg tok..boleh saya grab lagi tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. actually tuan item yang tiada kod satu satu macam ni sesiapa boleh terus bayar, tiada istilah grab .. kecuali macam halaman biasa kita buat tu setiap batu ada kod 1A 2A 3a dan seterusnya. yang tu memang kena taip grab dan ikut law.,

      Padam
    2. Salam Tok.
      Tuan lykan hyperspot ungrab.
      Jika ada lagi saya grab dan minta tok sahkan utk saya buat payment.
      Tkasih Tok

      Padam
    3. Masih ada 1 sj lg tuan. Jika mau, terus grab dan buat payment terus ya

      Padam
    4. Wokay Tok.
      Saya akan buat bayaran sebelum pukul 9 malam ini.
      Tkasih Tok.

      Padam
    5. Payment done.
      Butir2 bayaran dah hantar kat Mr Baz.
      TkasihmTok

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami