Isnin, 19 Jun 2017

KERIS SINGA BARONG

K-SBARONG 1A







K-SBARONG 2A









K-SBARONG 3A









K-SBARONG 4A








K-SBARONG 5A








K-SBARONG 6A








K-SBARONG 7A









K-SBARONG 8A








K-SBARONG 9A








K-SBARONG 10A




Alhamdulillah keris azimat di perolehi lagi dan khasiatnya sebagai pelindung diri, rumah dan kawasan dengan izin Allah, Yang NYATA ia mampu di jadikan medium perubatan. rendam dan bagi minum, org kena histeri tgk pun dah menjerit ketakutan..item macam ni tok pernah guna dulu dalam perubatan tok sendiri 

Di halakan di hadapan org kena gangguan, org bela jin, org kena hantu dan saka... cuba lah tgk, sebab tok pernah cuba.. 


Di simpan elok elok insyallah

Kalau nak diisikan Khodam Panglima Jin silakan request, fidyah tambahan rm 50 di kenakan



Kod Produk : K-SBARONG
Bentuk : Keris Jimat
MAHAR : RM 40



Barang last malam ni akan masuk sebentar lagi, kemudian kita sambung esok lah pulak ya.... 

esok Jam 9.00am kita sambung.... jap tgu barang pelik dalam dunia ......harganya rm 3000 biasa org jual, tapi x juga biasa sebab brg turun 3 tahun 7 biji... org kata telor naga , wallahualam. 

Tok nak maharkan RM 500 saja ..tgu sat... kalau nak pakat beli silakan, boleh potong berapa ribu biji pun

45 ulasan:

  1. Saudagar Faqir19 Jun 2017 1:13 PG

    grab 3A

    BalasPadam
    Balasan
    1. saudagar faqir19 Jun 2017 1:54 PG

      payment done...
      sy beli ye tok..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Tok grab 4a

    BalasPadam
  4. Tok grab 4A

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok...grab 7a..insyaAllah payment malam ye tok...slepas tarawih..

    BalasPadam
  6. Alamak tok..7a dh ade yg grab...mana2 yg blm kne grab tok..hehe. klau masih ade....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bankin macam biasa, hantarkan detail ke 0127845231 dan kemudian bagitau stok dapor ya tn

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ok tok..noted..trima kasih tok..

      Padam
  7. Salam tok ada stok dapur x klu ada sya grab 1

    BalasPadam
  8. Tok ada lg x stok dpur?

    BalasPadam
  9. Grab 1 stok dapur..masih ada lg x tok Keris ni??

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami