Khamis, 15 Jun 2017

KAIN POLISH PERAK DAN BATU PERMATA



Ini barang payah nak dapat, sekali dapat memang banyak, tapi sekali habis, minta maap.. nun lagi 160 hari nak mendapatnya. 

Ini ialah kain polish silver dan batu permata saiz besar, kainnya jangan kena air sahaja ia boleh di gunakan sampai koyak rabak, ubat di kain ini akan kekal walaupun 1000 permata dan cincin sudah anda polish... dan ini ialah salah satu aksesori yang tok pakai untuk menjaga cincin khas tok , ini item WAJIB ada bagi anda semua di sini. 

Dan tok pun x kejam sangat nak jual mahal insyallah 

Silakan


KUANTITI : 30 Set shj

Kod Produk : CLOTHPOLISH
Bentuk : Kain Polish
MAHAR : RM 20

80 ulasan:

  1. garb 1 tok

    -saiful-

    BalasPadam
  2. Maap tok tny..halal ka obat tu..bkn pe..ghisau jgk kot ado cmpuran ttentu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tuan, jangan risau, halal toyyibah.. peniaga tabligh pun banyak guna benda ni

      Padam
  3. Balasan
    1. payment done tok..
      detail sy dh wasap mr baz...

      Padam
    2. Alhamdulillah. Terima kasih tuan, Jazakallah

      Padam
  4. Balasan
    1. Payment done details have been sent to evernote...may allah bless you tok mat..

      Padam
    2. Alhamdulillah, amiin...Jazakallah

      Padam
  5. Lepas jumaat sy selesaikan bayaran ye tok

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Tok Mat..maaf lama tk brurusan, sya nak kain ni 1..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt tuan.. Its ok tuan, silakan :)

      Padam
  7. PD tok. details nnt sy sent ke system ye

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. Salam tok..sy x dpt kain ni..sy buat byran skali dgn t.eye..tp item yg sy dpt hnya t.eye..kain ni xde..

      Padam
    2. Wslm wbt. Maaf tuan, tertinggal ms postage. Bhgian packaging dh packing semula kain ni utk tuan. Tp pos hr ni msih tutup. In sya Allah esok blh pos klau pos dh bukak. Harap maklum ya.

      Padam
  9. Assalammualaikum tok masih ada lagi tak kain ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, masih ada tuan, kita ada 50 set lagi

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami