Khamis, 15 Jun 2017

KAIN POLISH PERAK DAN BATU PERMATA



Ini barang payah nak dapat, sekali dapat memang banyak, tapi sekali habis, minta maap.. nun lagi 160 hari nak mendapatnya. 

Ini ialah kain polish silver dan batu permata saiz besar, kainnya jangan kena air sahaja ia boleh di gunakan sampai koyak rabak, ubat di kain ini akan kekal walaupun 1000 permata dan cincin sudah anda polish... dan ini ialah salah satu aksesori yang tok pakai untuk menjaga cincin khas tok , ini item WAJIB ada bagi anda semua di sini. 

Dan tok pun x kejam sangat nak jual mahal insyallah 

Silakan


KUANTITI : 30 Set shj

Kod Produk : CLOTHPOLISH
Bentuk : Kain Polish
MAHAR : RM 20

80 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done Tok.dh update ke tuan Baz

      Padam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah. Syukran tuan, Jazakallah

      Padam
  3. garb 1 tok

    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam, PD tok

      -saiful-

      Padam
    2. Alhamdulillah, syukran. Jazakallah

      Padam
  4. Maap tok tny..halal ka obat tu..bkn pe..ghisau jgk kot ado cmpuran ttentu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tuan, jangan risau, halal toyyibah.. peniaga tabligh pun banyak guna benda ni

      Padam
  5. saudagar fakir16 Jun 2017 3:27 PG

    grab 1tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. saudagar faqir16 Jun 2017 11:29 PG

      payment done tok..
      detail sy dh wasap mr baz...

      Padam
    2. Alhamdulillah. Terima kasih tuan, Jazakallah

      Padam
  6. Balasan
    1. Payment done details have been sent to evernote...may allah bless you tok mat..

      Padam
    2. Alhamdulillah, amiin...Jazakallah

      Padam
  7. Balasan
    1. 15 SET SUDAH DI GRAB. BAKI 15 SET LAGI..

      Padam
  8. Lepas jumaat sy selesaikan bayaran ye tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done...maaf lewat tok

      Padam
    2. Alhamdulillah..its ok tuan coz brg masih ada.. Jazakallah

      Padam
  9. Assalamualaikum Tok Mat..maaf lama tk brurusan, sya nak kain ni 1..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt tuan.. Its ok tuan, silakan :)

      Padam
  10. Payment done tok Alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. BAik tuan, terima kasih ye

      Padam
    2. Lpe nak tnyer satu set ade brape Kain didalam ya tn admin?

      Padam
  11. Ade lebih lagi ke? Nak Grab 1..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stok di tambahkan lagi 30 set. Silakan

      Padam
    2. Payment done. Terima kasih tok

      Padam
  12. PD tok. details nnt sy sent ke system ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Baik tuan, Jazakallah

      Padam
  13. Balasan
    1. Salam tok..sy x dpt kain ni..sy buat byran skali dgn t.eye..tp item yg sy dpt hnya t.eye..kain ni xde..

      Padam
    2. Wslm wbt. Maaf tuan, tertinggal ms postage. Bhgian packaging dh packing semula kain ni utk tuan. Tp pos hr ni msih tutup. In sya Allah esok blh pos klau pos dh bukak. Harap maklum ya.

      Padam
  14. Assalammualaikum tok masih ada lagi tak kain ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, masih ada tuan, kita ada 50 set lagi

      Padam
  15. Assalamualaikum tok.. grab 1..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami