Rabu, 28 Jun 2017

JEMALA ULAR TEDUNG








Ha tudia... keluaq dahhhhh... bukan apa tok lambatkan.. tok menunggu yang lain lain di perolehi seperti yang di janjikan abg megat, dan alhamdulillah stock dapor ada la dalam 10 butir kalau mau. 

Di dalam semuanya ada 2 sahaja yang Rare yakni Jemala Tedung Hitam dan Tedung Biru.. yang tu tok tak publishkan la lagi ... sayang pulak rasanya, tapi nak hold lama tak boleh sat g hilang saja saja ja, perjanjian tok adalah memaharkan bukan untuk diri sendiri sementara wang perolehan kena di bagi kepada yang memerlukan..yang makan gaji, yang susah, yang yatim piatu dan belum akil baligh... hurm sebut pasal anak yatim.... ada tak member di sini kenal mana mana anak kecil lelaki yang berstatus anak yatim?... usian dalam 2 ke 5 tahun ke?... kalau ada contact lah tok, tok nak ambil 1 anak lelaki sebagai anak angkat... kalau ada, PM TOK MUDA 01133012715 ok. 

Kekuatan mustika di atas berasbabkan kepada :

Penunduk Ular di dalam hutan...zooo tak aci la na.. apa barang dalam zoo huhu.. 

PELARISAN NIAGA ...hak ni memang umphhh punya.. boleh letak di kedai atau pakai sendiri, item ni tak boleh di potong tapi boleh canai sekelilingnya untuk jadi kecil sikit 

Penunduk manusia dan Jin, di pakai sebagai asbab perubatan gangguan, sihir, saka dan jin.. Iblis minta maap lah memang susah nak jadi , kalau jadi tu wayang dia saja, iblis takut ka sedangkan syurga neraka pun dia dah tengok, Al-Quran di Hafal?.. takut ka?.... hak dok masuk dalam badan manusia tu belum iblis, kalau iblis org yang di rasukinya boleh mati meninggal dengan izin Allah SWT. Ni semua Jin jin Kafir laknatullah saja nak memesongkan kita... Perawat jadi gah, org jadi taksub, lihat...mudah saja dia nak pesongkan manusia... 



Kod Produk : GB3 7617
Bentuk : Mustika Ular
MAHAR : RM 500

Promo Idulfitri : RM 110

Item ini mesti di update kepada Mr Baz, barang dengan dia 0178259540

Maybank 551016691626 My Gemstone

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done sebentar tadi..update payment telah di hantar kepada tuan baz..

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment done. Dah hantar whatsup ke tuan mr Baz.

      Padam
  3. Balasan
    1. silakan sementara masih dalam syawal. selepas syawal maharnya kembali asal

      Padam
    2. hak ni hantar ke 0127845231

      Padam
  4. Payment done tok Alhamdulillah

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum tok payment done.

    BalasPadam
  6. Tok batu ni kalau sye nak request utk buat buah rntai blh tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. jadi mahal tuan. kendian kami xda kepakaran nak tebuk.

      Padam
  7. Saya da whatsapp ker tok n ustazah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami