Isnin, 19 Jun 2017

TELOR NAGA KAYANGAN













Ini apa yang di maklumkan kepada tok dan cuma ada 3 biji sahaja..kalau selebihnya nak juga, silakan request stok dapor baki 2 biji lagi 


Telor naga ini adalah dalam bentuk Raw alami , dan uniknya bila di suluh di dalamnya mengeluarkan cahaya Unggu. bayangkan kalau dicanai.. lebih indah dari amethyst

Kekuatannya banyak sekali dan antaranya ialah : 


KEWIBAWAAN TINGGI

DERAJAT TINGGI 

KEMULIAAN DUNIA

PENUNDUK

PENGGERUN MUSUH

PENGIKUT KATA

Dan banyak lagi..


Terpulang kepada anda nak memotong dan menjadikannya batu permata. Tok cuma memaharkannya sahaja, selebihnya apa anda nak buat , itu terpulang


Barang unik dan rare, tok pun ini kali pertama melihatnya


Kod Produk : TELORNAGA
Bentuk : Telor Naga Kayangan
MAHAR : RM 500

Mahar VIP dok beli RM 3000 

SOLD OUT
MOHD FIRDAUS



Item seterusnya akan muncul mulai jam 9.00am esok ... nantikan.... kesian anda esok kerja kan?..

15 ulasan:

  1. pehhhh... untung sapa dapat..warna biruuuuu tuuuuu

    BalasPadam
  2. Terbaik tok. .beri laluan pd geng lain.:)

    BalasPadam
  3. brg rare ni tuan tuan, bukan brg buat. bawahnya ada akar, iaitu parut duduknya lama atas tanah

    BalasPadam
  4. Kelebihannya hampir sama dgn geliga naga...

    BalasPadam
  5. stok dapor lagi 2 biji, lepas tu sila tgu lagi 3 tahun bagi mendapatkannya jika tok tidak mendapatkan dari sumber lain

    BalasPadam
  6. Tok.. maaf bertanya.. yang lagi 2 biji tu besar sama saiz macam gambar jugak ke tok?

    BalasPadam
  7. Tok kalo saya berhajat polish kasi licin surface nya guna tukung tok ok tak.

    BalasPadam
  8. Assalam ada sesapa nak sharing is caring..5 orang..boleh ke tok??

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, boleh, tapi harga ni last semalam tuan. MEGA SALE dah habis jam 11.59 tadi.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami