Khamis, 15 Jun 2017

LOKET JARUM MAS ( RUTILIATZ )





SOLD OUT
TN JUMAT

















SOLD OUT
TN NUSANTARA














SOLD OUT
TN JUMAT















SOLD OUT
TN NIEZAM















SOLD OUT
TN SKYLINE TURBO

Alhamdulillah menarik perolehan kali ini untuk anda. Dan harganya juga menarik. 


Kekuatan yang terbaik sebagai : 

Medium Perisai sihir dan penarik kekayaan


Jika tanya cina, india, mat salleh, dan majoriti rakyat dunia, ini lah jawapannya.. sebagai umat islam kita yakin ianya adalah anugerah Allah untuk di gunakan oleh manusia. 

Item ini bagus anda berikan kepada isteri anda, anak perempuan anda, Tunang anda apatah mereka berniaga baik nyata dan on9. insyallah 

Sediakan payung sebelum hujan.. dah hujan cari payung pun x berguna, dah basah lencun, maksudnya, bagi pakai dulu sebelum di sihir, dah kena sihir baru nak pakai pun dah tak berguna dah.. dah terlewat... 

Sudah tergantuk baru nak menadah.. dah benjol kepala baru la nak menadah dari kena kepala.


Kod Produk : LJMAS 15617
Bentuk : Loket Jarum Mas
MAHAR : RM 80

Promo Ramadhan : RM 36

22 ulasan:

  1. Grab 5A

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment Done

      Padam
    2. Alhamdulillaha, terima kasih tuan

      Padam
  2. Grab salah 1 tok jika ada lagi

    BalasPadam
  3. 1A - JUMAT
    2A - NUSANTARA
    3A - JUMAT
    4A - NIEZAM
    5A - SKYLINE TURBO

    BalasPadam
  4. Nampaknya ramai yg berminat dgn loket ni.. Nanti esok2 la tok masukkan lg ya, in sya Allah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih tok harap sy ada rezeki

      Padam
    2. Sama2 tuan, in sya Allah..

      Padam
  5. semua dh PD ke? klu ada yg lebih sy nk grab ye..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami