Isnin, 19 Jun 2017

MERAH DELIMA 10-15%


MDS 1A















MDS 2A
SOLD OUT
HALIM MAT

















MDS 3A
















MDS 4A
SOLD OUT
ZULY 6















MDS 5A
SOLD OUT
SAIFUL IZZAN














MDS 6A


















MDS 7A
SOLD OUT
Roy Dunz

















MDS 8A
SOLD OUT
Tuan Ben
















MDS 9A
SOLD OUT
ROMIE AUGUSTINE

















MDS 10A
SOLD OUT
AMIR REDZUAN




Ini ialah Merah delima , batu asli dan kadar sinarnya sudah 10-15%

Ada banyak ni sahaja, STOK DAPOR TERAKHIR CUMA 5 BIJI SAHAJA..Tiada lagi stok 



Mempunyai sedikit cahaya sekitar 10% - 15% ( Grade up sikit dari halaman lepas )  dan perlulah di jaga dan didik untuk mendapatkan kelebihan merah air bergelas gelas, wallahualam.. kalau rezeki luas dapatlah sampai 40 gelas, tapi kalau 1 gelas pun yang tok dapat tahu.. buyer sanggup beli RM 3juta... 1 gelas tuan tuan, kalau 40 gelas...?..ah tak usah tamak.

Kelebihan lain sebagai delima lainnya. Dan ini ialah Natural Delima asli.bukan sintetik plastik kaca

Dengar baik baik pantun 2 kerat tok ini ya:

" Nak kaya..
Tapi x nak Usaha "

Terima kasih


Kod Produk : MDS
Bentuk : Merah delima
MAHAR : RM 400

Promo Ramadhan : RM 110

==========================================


Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 



50 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done tok utk MDS 8a. Details akan di WhatsApp sebentar lagi. Terima kasih tok.

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok, saya Grab 5A juga. Payment done. Detail payment dah watsaap ke PA tok.

      Padam
    2. OMG ............. Lost control dah blog ni... haaa, yalah tuan.. sapa bayar dulu dapat.. terima kasih tuan

      Padam
  3. Grab mana2 satu yang available setakat ni la tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya ambik 9A dan 7A la tok.

      Padam
    2. Salam tok. Bayaran untuk MDS 9A dan MDS 7A dh dibuat. Nnt saya WhatsApp details nya. Terima kasih.

      Padam
    3. Saya dh watsap details payment untuk 9A Dan 7A ke PA tok. Tq tok.

      Padam
    4. laaaa... 9A dan 7A pulakk... 9A dah di bayar tuan,... hah macam ni tok kena cari stok lain nampaknya.. ok tuan takpa.. nanti request stock dapor ya

      Padam
    5. Salam tok, saya dh request stok dapur.

      Padam
  4. Balasan
    1. Tuan?????????????????????

      Item tu sudah di bayar oleh tuan di atas, cuba skroll ke atas ya.

      Padam
    2. tok akan memohon stok lain hari ini, silakan request yang stock dapor ya tuan

      Padam
    3. Tok..klo 6a xde tn lg sy grab 6a..

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Salam tok. Saya berjaya tak Grab item 5A & 9A tu tok?

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. TUAN TUAN

    Sila semak semula gambar di atas.. yang mana sudah SOLD itu maksudnya anda sudah gagal, sila GRAB yang lain dan terus buat bayaran atau silakan request stok dapor, tapi tok tak JANJI akan dapat stok dapor hari ini.. kalau hari ini takda , nampaknya selepas raya lah ( 1 mgu selepas raya )

    BalasPadam
  9. Maaf tok..trlepas pndg..ok..grab 1a atau 6a..payment done.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami