Khamis, 8 Jun 2017

MATA KUCING
























Batu Mata Kucing asli yang di re-heat kan seperti batu delima... 

Tok sudah memperkuatkan, dan menyempurnakan semula energy auranya alhamdulillah sebagai medium :

Penunduk Manusia

Penaik aura diri dan item lainnya

Mempunyai Gewang yang menggayatkan

Mampu diisikan dengan isian lain sekiranya anda request

Sedikit pengasehan



Boleh di jadikan cincin dan kalung, terserah kepada anda nak kena atau tak kena kulit. Item bebas pantangan kerana ia masih alami. 

Batu Ni ada gewang yang amat JELAS


Kod Produk : MATAKUCING 20517
Bentuk : Mata Kucing Grade A
MAHAR : RM 70

2 ulasan:

  1. assallam tok mat.....tanya la....maksud gewang tu....sy kurang faham

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan

      Gewang ni maksudnya ada pergerakan cahaya di permukaannya. Mcm delima star. Mcm delima daging. Mcm cat eye. Tiger eye

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami