Khamis, 8 Jun 2017

PETIR NAGA






Kekuatan?

Insyallah sama tahap dengan Batu Bukit Nuri

Kelebihan?

Lebih beberapa kelebihan dari batu bukit Nuri


Alhamdulillah pemberian khusus sebagai kekebalan di dalam perang, gaduh berebut awek.. boleh la layan kalau dah main main parang ni..

Melekat magnet..amat amat kuat..tapi dia bukan besi..haa tediaa sirr Allah, betapa ciptaanNya amat dasyat.. Masyallah. 

Perisai dari sihir.. susah kena sihir kecuali Allah dah izin, memang kena la jugak.. tapi kalau x usaha..lagi lah mudah kena. 

Jenis petir naga ni bukan tok canai, yang tok punya masih selamat lagi dalam gobok tok, terasa sayang nak mencanainya. 

Jenis petir api bukan senang dapat, aihhh...susah..sungguh susah.. dalam kawasan Chakah tu ada 1 sahaja.. hak tu lah yang tok dok simpan lagi la ni. Sekayu pun 1, Betong Ulu Ganu pun 1. Gerdong x jumpa lagi. Sebesar besar tidak gunung tebu tu pun belum jumpa lagi.

Ia ada pembisa .. tapi kalau nak pembisa tak boleh pakai kena kulit... kalau nak kekebalan pula kena kulit.. jadi pilih lah sendiri nak yang macam mana.

Item ini di kira item paling mistik.. org dulu dulu panggil batu hitam, pakai di jari tembak tak lut.. Jepun rodok pakai bannet tak calar pun kulit.. tu kira kecemasan la tu.. Jepun tu dalam keadaan marah dan kita pula dalam keadaan geram , cemas dll. Kalau kebal umum ni dok rilek pun boleh uji. Tapi nak buat apa?.. buat jadi riak?...



Kod Produk : P.NAGA 17517
Bentuk : Petir Naga
MAHAR : RM 500

Promo Ramadhan : RM 300



Item ni tok buka peluang sampai esok saja, takda sapa Grab, serius tok nak ambil buat cincin pakai sendiri.. yang tok ada serius tok sayang nak potong, sayang sungguh 

5 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tuan mazlan, sila update komen anda di sini, samada sudah PD atau belum ya.

      Pelanggan lain sila tunggu confirmation dari Tuan Mazlan ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami