Rabu, 7 Jun 2017

DELIMA AIR 1 ( SINTETIK ) "S"SOLD OUT
TN TRYME


SOLD OUT
TN MEGAT ASHRAF

SOLD OUT
Tn NiezamSOLD OUT
TN MOHD IZWAN


Ini ialah Delima Air dan kalau bernama delima air , maka ia adalah sintetik.....Tunggu dulu...... ini di panggil sintetik oleh newbie dan amatur, profesional memanggilnya batu / stone . Seorang peniaga di Taman Kerang Bernama Abg Ali menyatakan seorang ustaz yang mempunyai peralatan yang cukup sudah mengkaji item ini dan di dapati di dalamnya ada urat halus. Item ini di gemari sejak zaman dulu kala , iaitu sejak zaman british memerintah tanah melayu selama ratusan tahun. Kenyataan beliau ini masih tok sangsikan, namun apabila melibatkan kajian, maka kesangsian ini hanya sekitar 50% sahaja. 

Siap cincin dengan batu delima jenis ini ialah RM 800.. ya.. anda boleh ke sana dan berbual dengan Abg Ali di Taman kerang, beliau mempunyai item berkualiti setara Kedai Gemst terkenal seperti delima dan zamrud.. samada ia sudah oil treat, wallahualam, itu urusan anda.,bukan lagi urusan tok. Berkenan, beli aja.. x berkenan p balik hahaha. 

Item ini tok isikan dengan kelebihan KHODAM NAGA , ya berkaitan khodam naga, kerajaan tok duduki berasaskan naga emas sepasang , bagi yang lama dengan tok apatah murid, mereka pernah dan tahu mengenainya. 

Khodam Naga ini di arahkan untuk menjaga dan mengawasi empunya delima dari sebarang sihir, gangguan Jin, anda boleh testnya dengan duduk di kawasan angker, tok cabar anda untuk mengujinya, insyallah anda boleh melihat sendiri. 

Khodam Naga ini tidak pernah di masukkan dalam kos RM 50 kerana ia mahal dan bukan semuanya tok isikan dengan khodam jenis ini. 

Setelah memilikinya anda tidak mempunyai akses berhubung dengannya, untuk apa?... dia berkhidmat untuk tok dan di arahkan untuk duduk di sini atas arahan tok.. maka anda yang memakainya boleh menikmati kelebihannya dengan izin Allah SWT . 

Ia juga memberikan kelebihan penunduk, penggerun.. 

AWAS bagi yang bekerja memerlukan pelanggan, jangan beli mahar ini...ia untuk mereka yang bekerja sebagai Polis, Pak Guard, Penyelia, ASP, INspektor, Roadblock, JPJ, dll sahaja. 


Jika ada org terkena histeri, halakan cincin ( jika dah buat cincin ) ke arah pesakit dan renung mata anda ke arahnya melalui cincin ini ( antara 2 mata ) 

Kesan lebih kuat sekiranya mereka mengambil pil energy 1 , campurkan dengan teknik energy ini dan org histeria tidak akan terdaya untuk meronta dan jika ia melawan akan terpelanting 

Pil energy masih ada promo sampai 31 may 2017 RM99.99, Selepas itu maharnya standard sejak 2012 iaitu RM 800 1 biji


Kod Produk : D5AIR2 27517
Bentuk : delima Air Khodam Naga
MAHAR : RM 120

Promo Ramadhan : RM 6027 ulasan:

 1. Balasan
  1. Tempoh sah grab telah tamat. Harap maklum. Sila update di sini jika payment done

   Padam
 2. Balasan
  1. Done Payment tok

   Tok nk tye..klau khodam naga ni boleh ke untuk musnahkan sihir?

   Padam
  2. Terima kasih. Boleh dgn izin Allah swt

   Padam
  3. Ok.mcm mana caranya tok.kene perintahkn ke pd khodam untuk musnahkan?

   Padam
  4. Ya,kena perintah tuan. Dia akn ikut ckp kita.dia xkn memndai2 coz nti kita yg akn tggung d pdg mahsyar nti

   Padam
 3. Salam tok,grab 1 tok
  Ade lagi x delima air khadom naga ni.

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami