Sabtu, 10 Jun 2017

G.ULAR TEDUNG ( JEMALA )







Dari jenis spesis jemala, jemala ni yang dok atas kepalanya ular tedung selar 

Kelebihannya ada 1 sahaja dan hanya fokus kepada 1 kelebihan.

Kewibawaan tinggi dan kemuliaan duniawi


Di pakaikan sebagai cincin kiri dan kanan di jari kelingkin, ingat... jangan kata tok tak habaq, jari kelingking ya. 

Pakailah dan rasai sendiri pandangan orang terhadap anda..insyallah di kagumi, di segani, dan di hormati . 

Maharnya tak cengai sangat , terimalah 


Kod Produk : GUT 8617
Bentuk : G.Ular tedung Selar 
MAHAR : RM 450

Promo Ramadhan : RM 199.10


SOLD OUT
Tn Mus

22 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalamualaikum Tn mus..minta mahar sebutir dari haq tn..jika tak menjadi masalah pd tn..terima kasih

      Padam
    2. item ni datang jantan betina, sepasang, terpulang kepada tuan mus bagaimana, utk wibawa ia perlu keduanya

      Padam
    3. Payment done.. Tq ya tok n sahabat gb..

      Padam
  2. Balasan
    1. Mcm sedeh jer

      Padam
    2. Tuan IB , kami admin GBunian minta maaf sekiranya ada ulasan tuan IB di sekat memandangkan tok muda ada menunjukkan kepada kami amanah tuan sendiri agar menyekat GRAB tuan sekiranya melebihi dari had bagi menggelakkan tuan terlebih GRAB dan mendatangkan kemudaratan kepada pihak kami pula di sini dengan melakukan ulasan Payment done tapi cuma separuh atau tiada sebenarnya pembayaran di lakukan. Pihak kami menanggung tanggungjawab menggajikan 4 petugas dan 2 admin blog . Kami cuma menjalankan amanah di atas nama Tok Mat GB

      Padam
    3. Serol. Jangan strict sangat. Setiap masalah dtg dri Allah dan Allah juga penyelesainya

      Padam
  3. Sib baik xde budget,Lau x confirm kena grab

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Belum selagi tiada ulasan PD, sila tfu habis 12 jam tempohnya

      Padam
  5. assalam. tok nk grab 1.. stock dapur ada?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt..setakat ni lum ada lg tuan.. barang ni memang datang sepasang mcm ni je

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami