Ahad, 11 Jun 2017

DELIMA PARI PARI



Tok Yakin ramai kecewa di Halaman semalam kerana tidak berjaya GRAB item delima , alhamdulillah sebenarnya ada lagi item delima. cuma tok dah bahagikan hari harinya, nak masukkan kesemuanya sekali.. macam terlampau banyak pula nanti mr baz nak menguruskannya. 

Di persembahkan Delima Pari Kemerahan putih dan amat menawan dari Delima Puteri. 

Kegunaan delima pari ini sebagai sebuah mustika yang di gunakan di dalam ikhtiar :

Pembalikan sihir

Penjauh gangguan jin 

Mempunyai Khodam Pepari Perempuan yang bertindak sebagai Kakak anda, adik anda dan jika anda mempunyai ilmu kasyaf..mungkin Isteri anda. Untuk ilmu ini silakan merujuk kepada guru anda,. tok di sini cuma penyedia perkhidmatan dan bukan mengajar anda akan ilmu kasyaf kecuali anda sanggup datang berhadapan dengan tok dan berani untuk duduk di kawasan angker semalaman bagi mendapatkan kefahaman kasyaf. 

Medium ini juga boleh anda gunakan sebagai asam garam sekiranya ada guru yang berkeinginan membantu anda kecuali tok lah ya, tok ni dah ikrar tak nak ajar benda macam ni selama 10 tahun dan masih berbaki 8 tahun 6 bulan lagi. 

Nama Puteri Jin Pepari ini ialah : 

Dinahatun Dwi Dirana

Hanya Pemilik mampu menyeru puteri Jin ini sekiranya mempunyai ilmu yang cukup MANTAP bagi memanggilnya. 

Jika anda orang biasa, cukuplah di pakai untuk merasai akan kelebihannya sahaja



Kod Produk : D5PARI 8617
Bentuk : Delima Pepari
MAHAR : RM ?????

Wallahualam..........Anda tetapkan sendiri akan fidyah akad nikahnya kerana beliau tidak menetapkan mana mana jumlah. cuma jangan lupa kos posnya bila mendapat peluang untuk TAWARAN dari anda ya. 



TAWARAN ANDA 


MULA :  9.00Am ( 11.6.2017 )
TAMAT : 1.00Pm ( 11.6.2017 ) 

4 Jam Sahaja 


Tawaran tertinggi akan memperolehinya


Sekiranya ulasan belum keluar, sila nantikan sehingga tamat masa Tawaran kerana kemungkinan tok tidak dapat bangun selepas subuh memandangkan malam semalam tok tidak tidur untuk mendapatkan kesemua item ini 

===================

Contoh Puteri Jin


walaupun begitu, Puteri Jin selalunya akan mengikut apa kehendak wajah anda ingini kerana mereka mampu merubah struktur tubuh badan dan wajah, tidak seperti Puteri Bunian yang kebanyakan orang macam kita


26 ulasan:

  1. Grab tok dengan Mahar RM109

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Knape tuan punya nama n tulisan kecik?? Sahabat2 lain x prasan.. X nampak kalo pakai versi web. 😂 ape2 pon tahniah. Terbaikkkk

      Padam
    2. Yeke tuan hihi.sy guna hp je ni.xde rzki kali huhu.thniah pd yg brjaya

      Padam
  3. Bismillah hirrahma Nirrahim rm177.77

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Terbaikkkkk.. Angka bnyak ong tuan.. 👍👍👍

      Padam
    2. Tahniah tuan..Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim tok umumkan Delima Pepari berkhodamkan Puteri Jin Pepari Dinahatun Dwi Dirana ini telah menjadi milik tuan Gunawan A. Tahniah sekali lagi

      Padam
    3. Dengan Bismillah saya terima tok Terima kasih,
      Payment done Tok, sila cehack...
      Tok tolong semak whatsapp tok saya ada message

      Padam
    4. Tahniah daripada tok *(ni baru tok..tadi admin ,ni tok baru bangun tidur jam 1.30pm tadi )

      Nanti tok cek wassapnya ya tuan..matanya masih bengkak ini haha

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami