Khamis, 8 Jun 2017

CINCIN PETIR



























NOT AVAILABLE



Cincin batu petir lumpur, alhamdulillah untuk anda selalu

Kali ini, sudah lah promo kaw kaw sempena ramadhan, cincin pun kita bagi free bang, Allah hu Akbar.. kat mana nak boleh bang?... kaki 5 pun tak bagi promo macam ni.. tak caya p tengok sendiri la. 

Alhamdulillah petir lumpur ini mempunyai kelebihan yang sama dengan petir api, cuma dia ni boleh di pakai orang yang baran sebab ia sejuk, unsurnya sejuk alhamdulillah. 

Jika di pakai sebagai cincin, jangan bawahnya kena kulit lah. Sebab ia ada bisa... kenapa?... apa berlaku kalau kena kulit.. mana la tok tau apa jadi.. tok x pernah la nak coba cari penyakit .

Jadi kalau anda nak test nya tu, boleh la test dengan ia kena pada kulit, dan p tumbuk musuh, tengok apa jadi, tapi jadi apa apa tok x mau tanggungjawab la noh.. sebab kebanyakan dari pelanggan di sini suka test barang, so kenapa tak mau test barang macam ni, kan syiok?

Petir lumpur juga mempunyai kelebihan :

Perisai sihir

Perisai dari gangguan

Perubatan Lemah tenaga badan dan semangat



Kod Produk : CP-S17 7617
Bentuk : Cincin Petir Lumpur
MAHAR : RM 90 



18 ulasan:

  1. Assalam tok..klu nak hantar batu..tok pasangkan cincin titanium..berapa maharnya??

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, titanium rm 60 sahaja tuan, murah murah tok bagi tuan

      Padam
    2. OK tok..ahad ni kwn sy hntr batu nya..dia duk trengganu gak

      Padam
  2. Salam tok cincin petir ni dah xde ke tok?
    Kenan ngan yg 1A tu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salm wbt , dua dua masih ada tuan ambil dua dua , perabis stok rm 109 saja tuan

      Padam
    2. Ok tok,lumsum ke sy je...
      Grab perabis stok...hikhik

      Padam
  3. Tok payment done,
    109...
    Nnti tok maklum mr baz ye
    Dah grab rege lumsum

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok,mr baz maklum ade 1 saje cincin petir ni,jadi nak tanya tok...mr baz bg voucher untuk tebus item lain...nak kira brape nilainya ni tok...tq

      Padam
    2. Kalau ikutkan kena tebus yg sama nilai dgnnya iaitu rm90. Tp memandangkan kasih syg tok pd tuan, maka amik lah nilai barang bawah Rm 110 ya :)

      Padam
    3. Ya Allah tok,terima kasih banyak tok...syukur alhamdulillah tok...
      Nak grab cincin 1 la tok..vouchernya 110 kan...😍

      Padam
    4. Bawah 110 bermakna nilai 0-109 tuan :) klau ada rege yg 0-109, maka tuan boleh grab. klu ada rezki tuan xkemana..

      Padam
  4. Ok tok,klau grab item yg lebih nilainya,sy tambah kosnya mcm tu boleh tak...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami