Khamis, 8 Jun 2017

KULIT KIJANG PUTIH BERWAFAQ



Kuantiti : 40 Kpg sahaja


Siapa cepat dia mendapat. 

Item ni walau bagi kebanyakan orang ia item biasa, tu sebab depa biasa nampak, tapi tak biasa guna pon. Kalau belah utara.. jadi rebutan lah.. sungguh. 

Kegunaan Terbaik Dan ada testimoni :

Kerezekian dan kemakmuran

Penganyer memancing

Kekayaan dan kerezekian

Kekebalan darurat




Di Ulang Lagi sekali... Siapa Cepat dia dapat 


Kod Produk : KKJTEH 8616
Bentuk : Kulit Kijang Putih
MAHAR : RM 25

105 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done via maybank2u tok....nti update kt mr baz

      Padam
    2. Alhamdulillah, Jazakallah. Terima kasih na

      Padam
  2. Grab 1 tok
    (Hamidali)

    BalasPadam
  3. Grab 1 tok.boleh sekali pos dgn mustika kekayaan yg saya grab tadi.

    BalasPadam
  4. grab 1 tok.
    payment besok pagi

    - Rockafella -

    terima kasih tok.

    BalasPadam
  5. kalau grab la ni ..last pay ment bila tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam masa 12 jam tuan. Kalau tuan grab jam 10:05 mlm, so tamatnya 10:05 pagi esok

      Padam
  6. saya grab satu tok.....saya bayar sebelum 12 tengah malam besok boleh tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. tok nk tanya..yg ni ape beza dgn wafaq kijang?

      Padam
    2. saya dh amik wafaq kijang 1..kalau sama,saya ungrab dulu yg ni blh Tok?nti boleh intai item lain..hehehe

      Padam
  7. Balasan
    1. baik tuan silakan, esok mr baz cuti, lusa dia balas dan brg akan hantar ahad ya

      Padam
  8. Balasan
    1. Besok pagi sy buat pembayaran ye tok,item wafaq kijang sebelum ni alhamdulilah tok dengan keizinan allah rezeki datang tanpa di duga,terima kasih tok memaharkan kepada sy untuk digunakan sebagai asbab mencari rezeki...

      Padam
    2. baiklah tuan. sama sama tuan insyallah utk pelanggan tok pasti yg terbaik

      Padam
    3. Maafkan sy tok tak sempat nak buat pembayaran tadi,esok ye tok sy jelaskan

      Padam
  9. salam tok
    Payment done. details dah sent to whassap tuan

    - Rockafella -

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih tuan.. mr baz esok cuti, sabtu dia balas ya

      Padam
  10. Balasan
    1. baik tuan silakan, esok mr baz cuti, lusa dia balas dan brg akan hantar ahad ya

      Padam
  11. Salam tok..saya grab 1..esok buat payment..terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. silakan.. tuan ada 12 jam melakukan payment , grab pd dalam 12 jam ya.

      Padam
    2. Salam tok...payment done..detail sent kt tuan baz..terima kasih

      Padam
  12. Baki 19 Unit

    Tuan Roy Lucius GRab 2 kpg

    BalasPadam
  13. salam, PD tok.

    -saiful-

    BalasPadam
  14. payment dh sattel tok... nnti sya wssp tuan baz

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. payment done. Dah send details di evernote. Tok nk tanya.. cara guna wafak ni camne? macam kelebihan Kekebalan darurat ni perlu kne kulit ke x kulit kijang tu

      Padam
  16. Salam tok. Payment done. Detail dah watsaap ke Mr. Baz

    BalasPadam
  17. assalamualaikum tok....
    ada lagi ke ni??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt.. Masih ada tuan, silakan

      Padam
  18. ada lagibke tok?
    kalau ada sy grab 1...

    BalasPadam
  19. . بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه

    Ado lai ko kulit kijang putin ni tok ayah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami